torstai 18. maaliskuuta 2010

Herkuttelua!Söimme tänään välipalalla köyhiä ritareita, en muista koska olisin näitä paistanut, siitä taitaa olla jokunen vuosi aikaa, helppo ja herkullinen välipala ja kaikille kelpasi niin isoille kuin pienillekkin! Meillä ei ikinä jää leipää tai pullaa "vanhaksi" eli siis ostin eilen ranskanleipää näitä varten.
Lunta vaan satelee lisää iik ei ole yhtää kivaa, ilma ei houkuttele lenkille lähtöön, muutama päivä olikin jo kivaa kun tiet alkoi sulaa ja pääsi rattaita lykellen ihanasti lenkille, mutta nyt ei, koskahan se kevät tulee?ei malttaisi yhtään odottaa enään, alkaa olee mitta täynnä tuota lunta ja kylmyyttä.

Näiden juttujen myötä leppoisaa loppuviikkoa!

Hanna
Posted by Picasa

6 kommenttia :

 1. Toisesta blogista löysin tieni tänne ja tulin kurkkimaan ja eih, heti tällainen ihana herkkukuvamus :) Mahtoi olla hyvää!

  Mukavaa loppuviikkoa teille ♥

  VastaaPoista
 2. Kiva että löysit tänne kurkkimaan:)

  VastaaPoista
 3. Nam, teillä on usein ihania herkkuja siellä :)

  Joo, kevät saisi tulla jo!

  Leppoisaa loppuviikkoa sinnekkin päin!

  VastaaPoista
 4. Voi nami mitä herkkuja teille on syöty :)

  VastaaPoista
 5. Aika usein meillä kyllä herkutellaan, on niin kiva laittaa jotain hyvää kun isommat lapset tulee koulusta ja pikkuiset herää päivä unilta, tänään aamulla tein omenapiirakkaa ;)

  VastaaPoista
 6. Siis ranskanleipää, kiitos vinkistä! Olen tehnyt aina pullasta, mutta sen säästäminen on aikas hankalaa täälläkin, hih...

  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)