lauantai 3. huhtikuuta 2010

Herkkuja!!Tänään maistellaan tätä mangokakkua Mallan ohjeen mukaan:http://villahonkasalo.blogspot.com/
Yö vieraitakin saadaan Anoppi ja hänen miesystävä tulevat kylään, Anoppi lupasi tehdä ruokaa eli oikein kiva ilta tiedossa.


Kivaa Lanka lauantaita kaikille, kävin aamulla pika pikaa kaupungilla ostoksilla keskimmäisen tytön kanssa, lindexistä löytyi ihanuuksia tytöille, niistä kuvaa myöhemmin. Itselleni löysin kivan huivin kapphallista laitan kuvaan kunhan ehdin.
Posted by Picasa
Hanna

7 kommenttia :

 1. Maukkaan näköinen leipomus. Tuopas on kiva keksintö laittaa nuo kukkaset koriin! Pitää vaikka joskus kokeilla.

  VastaaPoista
 2. Meillä kävi juuri mieheni isä, sekä veli perheineen kylässä :). Tarjoilut jouduimme tekemään kuitenkin itse ;). Kivaa iltaa teille!

  Nyt sitten odotellaan niiden ostosten näkemistä :)

  VastaaPoista
 3. Mangokakku on siis niin huippuhyvääääää! Minä tein valkosuklaa-limekakun illalla, samalla periaattella kuin mangokakku. Tuolla se jääkaapissa odottaa päiväkahvivieraita. Jos ei joku käy ennen sitä maistamassa salaa... ;)

  VastaaPoista
 4. Mangokakku oli hyvää ihanan raikasta,oikein kiva ilta oli hyvää ruokaa ja hyvää seuraa.

  Ira sinun valkosuklaa lime kakku kuullostaa tosi hyvälle, laittaisitko ohjeen? olen niin innostunut noista kakuista helppoja tehdä ja kivoja vierasvaroja.

  VastaaPoista
 5. Ohje löytyy Valion valkosuklaa-lime-rahkapurkista, jota tarvitet kakun tekoon. Tosi helppo tämäkin. Seuraavan kerran teen annoksen ehkä kaksinkertaisena. Saa paksumman. Päälle laitoin vielä mango-banaaani sosetta -tuli pääsiäisteemaan sopivan värinen. :)

  VastaaPoista
 6. Ps. Siis mango sosekin käy. Jos haluaa jotain siihen päälle laittaa. Ohjeessa ei ollut laitettu. Semperillä on tuo mango-banaani ja se minusta hyvä. Kääretortun väliin sitä ja Valion vaniljarahka, nams...

  VastaaPoista
 7. Kiitos Ira vinkeistä, pitää kokeilla :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)