torstai 22. huhtikuuta 2010

LöytöjäTälläinen pöytä lähti mukaan SPR kierrätys tavaratalosta, olen etsinyt tälläistä pientä pöytää tuohon ulko oven edustalle ja nyt se löytyi jipiii!! Hinta oli 20 € en tiedä oliko halpa vai kallis mutta mielestäni ihan ok hinta.Kesä lipukkaat nämä lähti mukaan Vero modasta, täydelliset jalkaan olen kulkenut näillä nyt sisällä, kun pihallakaan ei vielä tarkene.

Mulla ei ole ainakaan ollu nuukuus viikko, vaikka monessa blogissa sitä on ollut liikkeellä, ehkä nää vapaapäivät on ollu yksi syy, on saanu ajan kanssa kierrellä ja katsella.

Hanna
Posted by Picasa

4 kommenttia :

 1. Hienoja löytöjä! Täälläkään ei ole nuukuus viikko oikein toiminut. Juuri tulin tyttären kanssa kaupoilta kera synttärilahjojen ja tyttären uusien vaatteiden.. öhöm.

  Nyt on muuten meilläkin ruusutakki! En voinut vastustaa sitä(kään).

  VastaaPoista
 2. Tämä kevät on kyllä sellaista aikaa että koko ajan joku perheessä tarvii oikeesti jotain vaatetta ym. kaikkee muutakin kivaa on kaupoissa tarjolla koko ajan, ja tulee ostettua vaikka ei niin tarvetta oliskaan. Ruusu huppari on muuten ihanan söpö.

  VastaaPoista
 3. ihanat tossut ja pöytä on ihan unelma! Mies tosin juuri sanoi, ettei halua kulla enää yhtään Minä tahdon/ haluan - juttuja... Pitää siis istua hiljaa... :D

  VastaaPoista
 4. Ihania löytöjä ovat molemmat, pöytä ja tossut!
  Täälläkään ei nuukuusviikko ole toiminut. Ei varmaan pitäisi mennä kaupoille ollenkaan kun ovat pullollaan kaikkea ihanaa ja sitten tekee niitä löytöjä jota ei vaan voi jättää ostamatta:)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)