perjantai 23. huhtikuuta 2010

Ostoksia ja kierrätystä!Heini sai tänään uuden pyöräilykypärän, vanha siskoilta peritty kypärä oli mennyt rikki.Suklaata suupielissä:) Heini saa aina joskus kaupasta oman hyvän, se on pieni pätkis pötkö ja sitä syödään sitten niin hartaasti ja pikku hiljaa:)Jutta sai tänään kyläreissulta pieneksi käyneitä vaatteita, näin hieno toppi oli tosi mieluinen ja hän meinaa laittaa sen huomenna koulun diskoon.Tämän punaisen niskalenkki paidankin hän sai, siskokset siinä kinastelee kumman päällä vaatteet on sopivampia, nyt taisi Jutta saada kaikki, niin ja hienot kengätkin Jutta sai niistä kuvaa myöhemmin. Emmille löysin myös hyviä paitoja tänään kirpputorilta.

Mukavaa viikolopun alkua!

Hanna
Posted by Picasa

2 kommenttia :

  1. Kaunis kypärä Heinillä :), ja kiva toppi Jutalla koulun diskoon. Toivotankin hänelle mukavaa diskoa! Muistissa on vielä omatkin kouludiskot, vaikka niistä joku tovi onkin vierähtänyt :). Ihanan tuntuinen perhe sinulla Hanna!

    VastaaPoista
  2. Tänään pitää mennä pyörä retkelle testaamaan kypärää, Heini kulkenut kypärä päässä jo aamusta alkaen:)Itsellänikin on muistissa omat koulun diskot hih,oli se vaan jännää:)Mukavaa Lauantai päivää sinulle Johanna.

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)