perjantai 9. huhtikuuta 2010

Pinaattia, pinaattia!



Aamulla paistoin ison kasan pinaattilättyjä.

Helpot Pinaattilätyt

150g Pakastepinaattia
1 kpl kanamuna
3 dl maitoa
1,5 dl vahnäjauhoja , voi laittaa puolet grahamjauhoja ja puolet vehnäjauhoja
2 rkl öljyä tai margariinia
0,25 tl suolaa
Paistamiseen: öljyä tai margariinia

Sekoita sulanut pinaatti ( olen sulattanut mikrossa) ja kanamuna kulhossa. Lisää maito, vehnäjauhot, öljy ja suola. Sekoita tasaiseksi ja anna turvota taikinan 15 min. Paista lätyt pannulla.



Lättyjä syötiin appelsiini porkkana salaatin ja perunamuusin kanssa.


Aurinkoista viikonloppua!

Hanna
Posted by Picasa

5 kommenttia :

  1. Nam, kiitos hyvästä vinkistä :)

    VastaaPoista
  2. Hmm, täytyykin kokeilla. En ole koskaan tehnyt pinaattilettusia.

    VastaaPoista
  3. Ihanan raikkaan näköinen porkkanasalaatti!!!
    Minäkään en ole koskaan tehnyt pinaattilettuja. Pitäisi joskus kokeilla...

    Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  4. Kokeilkaahan ihmeessä, kerran kun tekee niin ei ostakaan enää lainkaan niitä valmiita pinaattilättyjä kaupasta.

    VastaaPoista
  5. Rakastan pinaattilettuja, mutta en ole tullut koskaan itse tehneeksi niitä. Ostan siis aina niitä valmiita, mutta pelkästään nekin vievät kieleni mennessään :)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)