perjantai 14. toukokuuta 2010

Ostoksia:)

o

Tämä äiti pääsi pienelle shoppailu reissulle tänään, itselleni löysin kapphallista nämä farkkucaprit, kätevät saa vielä napin avulla vieläkin lyhyemmiksi, ihanaa ohutta farkkukangasta, kesä pelastettu kun saa kulkea farkuissa, heh:)Muovisia pöytätabletteja Hemtexistä, ajattelin näitä terassin pöydälle.Tätä pöytäliinaa oikeastaan lähdin ostamaan hemtexistä keittiön pöydälle vähän piristystä kesäksi, yleensä meillä ei käytetä mitään liinaa pöydällä katsotaan kuinka käy, hoksasin iltapalaa laittaessani että nuo ruusu muovitabletin sopii hyvin liinakin päälle suojaksi, jos on kovin suttaavaa ruokaa, kyllähän tuota liinaa saa pyyhkiä ja kuulemma pesukoneessakin sen saa pestä mutta katsotaan nyt kuinka kauan säilyy hyvänä, huomenna tulee vieraita ja lupasin laittaa ruokaa onhan se kiva kun on kaunis liina pöydällä.

Aurinkoista viikonloppua!!

Hanna
Posted by Picasa

6 kommenttia :

 1. Kivannököiset farkut, vai että sellaista ohutta, täytyy käydä katsomassa!

  VastaaPoista
 2. Käyppä ihmeessä siellä oli joku tarjous että kaikki tuotteet 25% alennuksessa!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa piristystä, kun kohdalle osuu sopivat housut sopivalla hinnalla! Munkin täytyy käydä kappiksessa nuo tsekkaamassa!

  VastaaPoista
 4. Tosi nätit farkkucaprit!!! Ja söpöiset tabletit ja liina :)

  VastaaPoista
 5. Kivat farkkucaprit! Tuollaiset haluaisin itsekin. Ja pöytäliina on myös kaunis.

  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista olen niin iloinen kun käytte lukemassa ja saa kommentteja, aurinkoista viikonloppua kaikille tasa puoleisesti:)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)