perjantai 11. kesäkuuta 2010

Pihamaalta kuvia:)yrttimaa alkaa pikkuhiljaa muodostua, olen kantanut kiviä pitkin pihaa tähän yrttimaahani, muutama yrttitaimi vielä pitäisi ostaa kivenkoloihin. kuvassa timjami, persija ja minttu.Etuoven terassille ostin kaksi mahtavan upeaa amppelia.Meidän metsässä näyttää näin kauniilta, luonnokukat on nyt hienosti levinneet metsään.

Mukavaa perjantaita ja leppoisaa viikonlopun alkua!
Posted by Picasa

5 kommenttia :

 1. Kivalta näyttää! Kamala mikä paniikki iski, tajusin että olen vain miettinyt kukkapenkkejen paikkaa ja unohtanut vallan mitä muutakin voisi laittaa. Kiva idea tuo kivikkö yrttitarhaksi.
  Kiitos muistutuksesta.

  VastaaPoista
 2. Ai niin, unohtui äskeisestä, että kiva uusi ulkoasu! Meiksi kanssa katteli ja kokeili niitä erilaisia, mutta sitten ei ollut aikaa kokeilla kovin montaa, niin en vielä vaihtanut, vaan pidän ainakin toistaiseksi sen vanhan. Mutta katsoo nyt...

  VastaaPoista
 3. Ihana yrttimaa kivien keskellä! Ja kauniita kukkia!

  Kiva uusi blogipohja sinulla! Itsekin äsken katselin uusia blogipohjia, joita blogger tarjosi, mutta en toistaiseksi ainakaan vaihtanut, koska isot kuvat jäivät osittain jotenkin pimentoon.. No katsotaan mitä jatkossa :)

  VastaaPoista
 4. Yrttimaa laajenee vielä, tänään olin etsimässä yrttien taimia lisää, muutaman löysin ja hiukan lisää kesäkukkia vielä, ihastuin itsekin tähän blogipohjaan, olkoon nyt vaikka kesän kunniaksi uusi blogipohja :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)