keskiviikko 18. elokuuta 2010

Hedelmiä ja syksyisiä ajatuksia.Nyt syödään paljon hedelmiä, marjoja ym. että pysytään terveinä.Käytiin tänään kirjastossa tyttöjen kanssa, lainasin tämän kirjan jos vaikka innostuisi jotain kutomaan, nyt kyllä niska ollut jumissa pari päivää särkee yölläkin, eli ei huvita paljon ylimääräistä tehdä, mutta ehkä sitten kun saan tämän inhottavan säryn pois. Oltiin illalla puistossa leikkimässä sillä aikaa kun vanhinta tyttöä odotimme tanssi tunnilta, mittarissa +23 lämmintä että ihan kesä kelejä vieläkin meillä päin, jotenkin kyllä tuntuu nyt vahvasti että syksy kolkuttelee jo oven takana ja tekee tuloaan.

Hanna
Posted by Picasa

4 kommenttia :

 1. Minulla on taas jäänyt hedelmien ja muiden syönti jotenkin ihan tyystin. Olen juuri ajatellut taas tsempata ja alkaa syömään niitä enemmän! Oman pihan omenapuussakin alkaa olemaan hyvännäköisiä omenoita.. :)

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoisen kirjan lainasit kirjastosta. Noita jämälankoja aina kerääntyy eikä niille aina keksi käyttöä. Täytyykin katsoa löytyisikö meidän kirjastosta tuota kirjaa.
  Tänään näyttää tulevan lämmin aurinkoinen päivä, mutta illalla ja aamulla on jo aika viileää, syksyn tuntua.

  VastaaPoista
 3. Hedelmät ja marjat on kyllä varsinaisia vitamiinipommeja :)

  Toivotaan että niskasärky helpottaa pian, ja pääset kutomishommiin!

  VastaaPoista
 4. Marika kiva että löytyy omasta pihasta omenapuita, niitä minunkin pitäisi istuttaa, meillä uusi talo ja piha hommat on vielä kesken. Susanne kira vaikuttaa aikas kivalta löytyy pientä näpräämistä sekä vähän enemmän aikaa vievää työtä. Johanna tänään jo hiukan parempi olo, kurjaa kun tuollainen särky vaikuttaa niin kaikkeen.

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)