torstai 23. syyskuuta 2010

Kirppis ja kauppa reissu.


Aamulla lähdettiin kauppaan ja käytiin katsomassa millainen uusi kirpputori oli.
Kaupassa pääsin karuselliin jee!!

Kirpputorilta löydettiin kiva mansikkakassi.


Kirpputorilta löydettiin kiva mansikkakassi.

Tulipa huono laatuisia kuvia tuolla pokkari kameralla, äkkiä vaan napsein olisi pitänyt hakea tuo iso kamera mutta kun sitä nyt ei viitsi ihan joka paikkaan rahdata mukana.

Torstai jo...mihin tää viikko meni taas?

Varasin liput miehelleni ja mulle elokuviin lauantaiksi mennään katsomaan pohjantähden alla elokuvaa siskoni poika on siinä näyttelemässä ja sitä jännityksellä nyt tässä odotellaan kun siitä kuvauksista on jo aikaa pari vuotta.
Kiva viikonloppu tiedossa:) Syömääkin mennään ravintolaan koko perheen voimin, samalla juhlitaan mieheni synttäreitä!

Hanna

6 kommenttia :

 1. Kivoja kuvia ja touhuja! Viikonloput suunnitelmat kuulostaa ihanilta! :)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos että johdatit minut taas tänne !
  Oon aiemmin lueskellut blogiasi ja jotenkin on päässyt unohtumaan kun en ole lukijaksi liittynyt, täytyy heti korjata asia !

  Voi tuo takki ! ♥
  Ihanasti olet asustanut :)
  Tuo on vana niin täydellinen, ja niin söpö siellä sisällä oleva tyttö ♥

  Ja kun blogissani kysyit, kyllä, olisin ehdottomasti kiinnostunut takin ostamaan jahka siitä raaskit luopua ! Joten otathan yhteyttä sitten heti, älä laita kirpparille/huutikseen, koska mä oikeasti haluan takin ostaa ♥

  Ihanaa, tässä nyt itsellä toivo elää. Piristit päivää tosi tosi tosi paljon sanomalla että teiltä vois meille tuo joskus matkata ♥ Onko tyttösi minkäikäinen, pituinen, kokoinen nyt ? Osaisin vähän miettiä takin mahtuvuutta, meillä tosiaan on takki 67cm, ja mahtuu juuri ja juuri, joten luulisi tuon 80 mahtuvan myös ! :)

  VastaaPoista
 3. Johanna odotan tosiaan viikonloppua:) Äippä ja Lumia Ada Olivia katsoin takin kokoa tarkkaan lapussa oli 81cm ja Meidän neidillä nyt 86-92cm vaatteita käytössä, Heini on aika pieni kokoinen ja siro rankenteinen ikäisekseen 2v 8kk eli jos nyt tämän syksyn vielä pidetään takkia ns.kauppareissu takkina, niin sitten olisin valmis siiä luopumaan, talveksi haluaisin ostaa jokun kivan paksumman takin hienostelu takiksi.

  Eli uskoisin että takki menisi teillä vielä hyvin ensivuonna keväällä ja syksyllä. Takin olen kerran pessyt ja miksikään ei menyyt eli on kyllä hyvä laatuinen ja niin suloinen päällä. Palataan siis asiaan:)

  VastaaPoista
 4. Tunnustan: olen ihastunut tuohon teidän tytteliin, kun sillä on niin kivoja ja iloisia ilmeitä :)

  VastaaPoista
 5. Sarppu, hih :) Heini on aika aurinkoinen lapsi oikea valopilkku:) vaikka olisi itsellä huonokin päivä yleensä tyttö on aina hyvällä tuulella:):)

  VastaaPoista
 6. Katseltiin kuvia Emilian kanssa. Hän haluaa myös mansikkakassin :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)