perjantai 3. syyskuuta 2010

Perjantaita...Heinin päivänasuna tänään Ihana kissapusero ja sammarit.Heini lähdössä kauppaan äitin kanssa, oma kassi pitää olla joka kauppa ym.reissuilla mukana.
Jospa äiti vaikka olisi niin kiva ja ostaisi sinne Heinin herkkua eli suffeli tai pätkis pötkö :)Omppukausi parhaimillaan, omassa pihassa ei omena puita ole, mutta kaupasta oli ostettava muutama suomalainen omena olivat niin herkullisen näköisiä, harmillista kun ei ole omia omppupuita, mutta jospa joltain tultulta saisi omenoita niin voisi keitellä herkullista omppuhilloa.

Rentouttavaa viikonloppua ja oikein kovasti tervetuloa uusille lukijoille!

Hanna
Posted by Picasa

6 kommenttia :

 1. Voi meiltäkin saisitte omenoita:)
  Kannattaa rohkeasti avata suunsa ja kysyä ihmisiltä joilla on omenapuita pihassa;meitinkin naapurin miehellä on varmaan 4-5 omenapuuta eikä hän thaimaalaisine rouvineen juuri mitään niillä tee...toinen naapuri kerää aina portinpieleen koriin ja kirjoittaa lapun OTA TÄSTÄ!

  VastaaPoista
 2. Kiva kun poikkesit blogiini, kiitos, pitää tosiaan mennä rohkeasti kyselemään naapureista, oi kuinka hieno ajatus laittaa portin pieleen omenia, miksi ei meillä päin.. tekisin niin milelläni sitä hilloa ja piirakkaa, vanhan talon pihassa meillä oli omenapuita mutta nyt kun on uusi talo ja pihat vielä kesken niin en ole istutellut vielä oikeastaan mitään, puita tai pensaita.

  VastaaPoista
 3. Kiva kauppakaveri äidillä!
  Minäkin mielelläni ostaisin naapureilta omenoita, mutta vähän hävettää kysyä kun en tunne. Onhan noita toki jo kaupoissakin myynnissä, pakko hankkia jo pelkästään tuoksun takia!

  VastaaPoista
 4. Suloinen Heini! :)

  Blogissani on sinulle jotain :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat tytön asusteet :) meillä ei tuollaisia ihanuuksia pääse näkemään. Omput on vielä täällä raakoja, toivottavasti pian kypsyvät, haluaisin tehdä jo yhtä ja toista, mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia kommeteista, Johannalle suuret kiitokset:) Sarppu omenat mitä ostin oli aika kirpeitä ja raakoja, näkö oli kyllä herkullinen.

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)