sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Synttäreiden tunnelmia eiliseltä :)Vietimme siis eilen 30.v syntymäpäiviäni.Tässä osa lahjoista, saimme myös mieheni kanssa (miehelläni viikon päästä syntymäpäivä) Kolme omenapuun taimea ja yhden päärynäpuun taimen, kiitoksia kaikille ihanista lahjoista ja kivoista syntymäpäivistä.

Rakastan juhlien järjestämistä, leipomista ja kaikkea mitä kutsujen järjestelyyn liittyy, onneksi on iso perhe niin juhlia riittää tasaisin väli ajoin:) :)

Kaunista sunnuntai iltaa, taidan mennä sohvalle ja alkaa ihastelemaan tuota Hellapoliisin kirjaa:) :)

Hanna
Posted by Picasa

5 kommenttia :

 1. Oi vitsit miten herkullisen näköiset tarjoilut olt tehnyt, minäkin olen hiukan innostunut leipomisesta ja tekisi mieli testailla vaikka mitä jos olisi aina joku kelle syöttää, itse ei ihan viikottain viitsi herkutella :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköiset herkut on juhlissanne ollut! Varmasti oli kivat juhlat! :)

  VastaaPoista
 3. Oikein paljon onnea! Ihanat kekkerit, tosi maukkaan näköisiä tarjottavia:) Mukavia lahjoja olet kanssa saanut, niiden parissa varmaan vierähtää tovi.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, kiitos, Anni mulla kans leipomis innostus vaan kasvaa nyt sain tuon uuden kirjakin niin arvaapa vaan oliko kaikkia ihania herkkuja mitä pitäisi kokeilla, mutta yksi ongelma kenelle ne kaikki syöttää :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)