torstai 2. syyskuuta 2010

Terveellistä naposteltavaa !!Makeannälkään!!!


Kuivatut hedelmät ovat hyvä vaihtoehto silloin, kun makeanhimo yllättää etkä halua saada tyhjiä kaloreita ja lisäaineita. Kuivatut hedelmät ovat hyvänmakuisia ja terveellisiä, sillä ne sisältävät vitamiineja, kivennäisaineita ja kuituja.
Terveelliset Pähkinät!!!!

Pähkinät sisältävät runsaasti proteiinia ja ovat vähäsuolaisia (mikäli et valitse suolattuja pähkinöitä!) ja niiden tyydyttyneen rasvan pitoisuus on alhainen. Lisäksi pähkinöistä saat runsaasti kuituja, hyviä hiilihydraatteja, vitamiineja ja mineraaleja, mm B1, B2, niasiinia, folaattia, kalsiumia, kaliumia, rautaa ja fosforia. Ne ovat myös erinomaisia hyvien rasvojen, ns välttämättömien rasvahappojen, lähde.Jos kokeilisi näillä taltuttaa tuota makeanhimoa iltaisin.Kummallinen juttu kun illalla saa lapset nukkumaan niin haluaa jotain pientä naposteltavaa, vaikka olisi juuri syönyt iltapalaa lasten kanssa, olen yrittänyt syödä vaikka omenan tai jotain hedelmää siihen makeanhimoon mutta sitten kun haluaan oikein herkutella voisi vaikka syödä muutaman pähkinät tai kuivatun hedelmän.
Muistakaa osallistua arvontaan ja kommenteista ilahtuisin suuresti :)


Torstai on toivoa täynnä!

Hanna


4 kommenttia :

 1. Torstai on toivoa täynnä.. Se on tosiaankin jo torstai vaikka JUURI ÄSKEN oli maanantai. Mihin kummaan se aika on taas juossut?

  Minä en ole jostain syystä koskaan kamalasti tykännyt pähkinöistä. Ne ovat kyllä monet sangen terveellisiä joten olisi sen suhteen tärkeeäkin niitä joskus napostella.. :)

  VastaaPoista
 2. kiva kun kävit blogissani :)
  terveellisiä herkkuketkiä ;)

  VastaaPoista
 3. Tiedän tunteen! Nyt kun teet iltavuoroja kaupalla käytän puolet vuorostani sen miettimiseen, mitä herkkua ostan. Kotona muu väki jo nukkuu ja on aika kiva käpertyä takkahuoneeseen mussuttamaan.. :D

  Mun suokkari terveellinen herkku on kasviksia ja dippiä, mutta sen tekemisessä on vaivaa.

  VastaaPoista
 4. Tanjus osuit oikeaan olen itsekin ollut kaupassa töissä pääasiassa iltaisin ja silloin tosiaan tuli niitä herkkuja katseltua liikaakin ja aina oli jotain hyvää kassissa kun tuli töistä;) kasvikset ja dippi kuullostaa hyvälle, nam...

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)