sunnuntai 12. syyskuuta 2010

vaatteita


Kaikki ylempien kuvien vaatteet ja saappaat löytyi eilen kirpputori kierrokselta, kerrankin löysin  Emmille jotain kirppikseltä aika huonosti tuntuu olevat 140-150cm vaatetta kirppiksillä.Ostokset yhteensä 6€.Tälläisen lassie merkkisen takin ja housut sai Jutta olen ollut tyytyväinen tähän malliin meillä edellinen puku samaa mallia, koska takissa on fleecevuori ja menee pitkälle syksyyn, housut olivat hiukan pitkät mutta kun takki taas oli juuri sopiva niin käännetään housujen puntteja sitten hiukan. Netanttilasta tilasin tämän puvun ja nyt katselin niin myyvät tätä alennuksella siellä arvakaapa vaan harmitaako kun olin muutaman pävän liian ajoissa tilaukseni kanssa.


Meidän eteisessä tämä kaappi kätkee sisälleen lasten ulkovatteita ja kenkiä. laatikoissa on pipoja, hanskoja, villasukkia, huiveja ym asusteita kaikille oma laatikko.

Toisella puolella kaappia on henkari tanko ja pieni naulakko ovessa, sekä kengille oma hylly. Toisen oven takaa löytyy huppareita, villapukuja, villatakkeja ym hyllyille järjestettynä, piti kuvata sekin mutta siellä oli käynyt joku kaaos isommat neidit olivat tainneet hakea jotain tiettyä vaatepinojen alimmaista hupparia :) yläkaapeissa talvivarusteita muovilaatikoissaan, kenkiä, luistimia ym..

Mukavaa sunnuntaita!

Hanna

1 kommentti :

  1. Kiva kun kirppikseltä löytyi sopivia juttuja! Kaunis kaappi lasten ulkovaatteilla ja kengillä :)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)