torstai 28. lokakuuta 2010

Vaate juttuja..

Ajelin tänään reiman tehtaanmyymälään kankaanpäähän siellä on to-la syys poisto päivät alennuksia oli 30%-50 %,väkeä oli tosi paljon kassajonossa jonotin 40min.

Niin hyviä alennuksia ei ollut mitä odotin, mutta jotain pientä löytyi ensi kevättä ajatellen, sadevarusteita, kevät pukua ym. Alus kerrastoja oli kivalla hintaan , pipoja  ja sen sellaista. Talvivaatteita ei löytynyt, haalareita olisi ollut isompien koossa, mutta kun nuo eivät niitä suostu enää käyttämään, Heinille toista haalaria etsin talveksi mutta en löytänyt mielestäni,  kenkiäkään ei ollut alennettu.


Tämä tutan haalari oli ostettava oli vaan niin kivan pirteä Heinille yö puvuksi, meillä ei näitä koko haalareita enää ole montaa yöpukuna mutta kun neiti hakee aina kaapista juuri sen potkupuvun mikä on jo pituudeltaan pieni, niin pitihän tämä retro haalari ostaa, ihan ei meidän tyylistä mutta menee yökkärinä, 86cm ostin 92cm oli ihan kauheen pitkä vielä  eli reilua kokoa ovat, norm.hinta taisi olla 14€ paikkeilla 5€ näitä myytiin.


Kurahousuja isommille tytöille 5€ kpl norm.hint. 19,90.
 Mukava vetää päälle kotona piha leikkeihin.
Reiman villa pipoja 3 -5  € Heinille.

sadevarusteita ensi kevääksi. Takin maksoi 7€ ja Housut 5€.

Reiman kaksi osainen puku näitä oli siellä 25€ norm.hinta siinä 69,90.


Tälläistä tänään, Synttäreiltä tultiin juuri Isäni täytti 62.vuotta. Herkkkuja tuli taas syötyä, pitää varmaan lähteä iltalenkille sulattelemaan.

Hanna

4 kommenttia :

 1. Voi mitä löytöjä!!! Ja tosi halvalla!!!

  VastaaPoista
 2. Oletpa tehnyt edullisia löytöjä tosiaan!

  VastaaPoista
 3. Sinun innoittamanasi ajelimme myös Reimalle ja ostin pojille takit ensi kevääksi, kiitos todella paljon vihjeestä :)

  VastaaPoista
 4. Linda ja Johanna: kiitos edullisia löytöjä kyllä oli:) Sarppu: Kiva että löysitte sopivat takit :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)