perjantai 19. marraskuuta 2010Heini innostui isosiskojen kanssa hiihtämään, onneksi löydettiin tuolta mummulan suulista nämä serkkupojan vanhat sukset, mitkä olen ostanut noin kymmenen vuotta sitten siskoni pojalle.Hienosti meni eikä mennyt pikku neidillä hermotkaan, rauhallisesti opeteltiin.Isosiskoilta mallia ja menoksi :) :)Heinin ja Jutan tyyli näytteet!!

Nämä vanttuut ja sukat matkaavat kummitytöllemme, pieniä käsiä ja jalkoja lämmittämään.
Ps.Huutikseen naputtelin jotain pientä ja halpaa!

Hanna


5 kommenttia :

 1. Sujuupa se Heiniltä niin hienosti, meillä mys ajatuksissa LOttis hommaan tutustuttaa, täytyy vaan kysellä joskos jollain tutulla oli sukset tarpeettomana!

  VastaaPoista
 2. Meillä on myös sellaiset oikeat sukset isosiskojen vanhat, mutta ne oli vielä liian pitkät ja sitten muistettiin nämä muoviset ja on juuri hyvät harjoitus sukset/ensi sukset, katselin että samantapaisia myytiin paikallisessa halpahallissa vaaleanpunaisina hintaa oli alle 20€.

  VastaaPoista
 3. Söpöset kuvat pikku hiihtelijöistä, varsinkin tuo nuorempi tyttönen osaa olla joka kuvassa niin vekkulin näköinen ♥ pitäisiköhän meilläkin kaivaa sukset esiin, olisi juuri yhdet pojun kokoiset, täällä ei ole paljon viime vuotta lukuunottamatta hiihdelty, joten suksien ostaminen on hiukan jäänyt vähemmälle.

  VastaaPoista
 4. Ihania hiihtokuvia! :)

  Mukavaa viikonloppua teidän koko perheelle!

  VastaaPoista
 5. sarppu, olen harkinnut pitäisikö itsekin ostaa sukset niin pääsisi vähän hiihtelemään ainakin isompien tyttöjen seuraksi :)

  Johanna, kiitos :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)