tiistai 2. marraskuuta 2010

Huovutetut lapasetLapaset ennen huovutusta, sakset toimii kuvassa koko mittana, eli näkee hiukan minkä kokoiset lapaset ovat ennen ja jälkeen huovutuksen.Lapaset huovutettuna, huovutin pesukoneessa 40 asteen kirjopesuohjelmalla.
Lapasten koko on sopiva naiselle ja jos tulee liian suuret voit huovuttaa vielä uudestaan.
Lapasissa 10 silmukkaa puikolla yht.40 silmukkaa. Sukkapuikot 7-8 käsialan mukaan.

Silmukoiden määrää hiukan lisäämällä saat tehtyä vaikka kivat lapaset isälle tai pappalle isäenpäiväksi ja taatusti on lämpimät kovemmillakin pakkasilla.

Hanna

4 kommenttia :

 1. Ihanat! Tosi kauniit värit!

  Olen itse tehnyt muutaman kerran tuollaiset, mutta noin kauniita värejä en ole nähnyt. Onko nuo Novitan huopasesta?

  VastaaPoista
 2. Kiitos Linda! Novitan huopasesta on tehty, tein lankojen jämistä mitä oli jäänyt lankakoriin viime joululta kun tein huovutettuja tossuja joululahjoiksi.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat! Olen monasti miettinyt näitä huovutusjuttuja, että mitä tekisi ja paljonko silmuja ja niin edelleen. Kiva nyt nähdä livenä, että miltä näyttää ennen ja jälkeen. Tässä on ihan lähellä Novitan tehtaanmyymälä Korialla, sieltä voisin jotain hakea ja kokeilla, kunhan saan nyt ensin ihan tavallisen kaulaliinan valmiiksi...

  VastaaPoista
 4. Kiitos Maajo, kannattaa kokeilla ja saa nopeasti valmista, kun huovutus lanka on kuitenkin niin paksua ja kudotaan paksuilla puikoilla. Tehtaanmyymälä onkin kiva juttu sieltä saa varmasti edullisemmin ja valikoima on suurempi,itse ostan lankaa yleensä marketeista siinä sivussa kun tekee muitakin ostoksia.

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)