tiistai 23. marraskuuta 2010

Tuoksuja ja tunnelmaa!Ihania joulun tuoksuja...Kaunista joulun tunnelmaa...Tälläisen rintakorun virkkasin eilen illalla, neuloin vielä paljetteja vähän koristeeksi pitää sitä vähän pling, pling juttuja olla. Korun voi kiinnittä vaikka laukkuun, takkiin,huiviin tai ihan mihin ikinä keksii. Virkkaus taito ei ole mikään kehuttava, oli mukava harjoitella pitkästä aikaa sitäkin taitoa. Selkeän ruusun teko ohjeen löysin täältä.
Lankana käytin jotain jämä lankaa mitä satuin lankakorista löytämään.
Kiva joulu lahja lähettää vaikka ystävälle joulukortin kanssa.

Hanna

7 kommenttia :

 1. Teillä onkin siellä jo paljon kaikkea ihanaa jouluista! :)

  Kaunis ruusu!

  VastaaPoista
 2. Kuvissasi on ihanaa joulun tunnelmaa! Tuoksukin välittyy kuvistasi!:)
  Kaunis ruusu! Olen etsinyt ohjetta ruusun tekoon. Nyt saankin sen tuolta linkkisi takaa. Kiitos sinulle linkistä!

  VastaaPoista
 3. Onpa ihania kuvia ja ihanaa tunnelmaa, kuten tuossa muutkin ovat todenneet. Noi appelsiinit on aika veikeitä. Pitäisköhän itsekin sitten joulumpana kokeilla! Ruusu on kyllä supersöpö.
  Ihan harmittaa, kun itse en ehdi nykyisin tekemään mitään, eikä siis ole myöskään päivitettävää. Töitä päivisin ja sitten illalla kotielämää. Jää askartelut vähemmälle, mikä on harmi. Pitäisi ihan kunnostautua tällä saralla, saa nyt nähdä... Kaikenlaista on työn alla, mutta ei mitään valmista, kääk! Mutta on kiva katsoa, mitä muut tekevät:)

  VastaaPoista
 4. Johanna: Tykkään hirveästi laittaa kaikkia joulu juttuja jo aikaisin ennen joulua,kun meillä joulukoristeet ainakin osa ja joulukuusi kerätään yleensä heti jounpyhien jälkeen pois, koska meillä Emmillä synttärit 2.1. ja en tykkää sekoittaa molempia juhlia joulua ja synttäreitä keskenään, niin yleensä sitten synttäreiksi kerätään jo jotain ainakin pois.

  Kiitos Anni:)

  Kiitos Susanne, kiva jos tuoksuu sinne asti;)Ja mukavaa jos sait vinkkejä ruusun tekoon.

  Kiitos Maajo, "Appelsiinit" on mandariineja ja oli niin kuivia ja kamalan makuisia että keksin niille käyttöä koristeena koska en raaskinu poiskaan heittää, kaupoissa pitäisi saada aina maistaa noita mandariineja ja satsumoita kun monta kertaa on ostettu iso pussi, kun lapset niitä tykkää syödä ja sitten saa heittää roskiin kun ovatkin huonoja.
  Rakastan tehdä ja näpertää kaikenlaista, päässä ideoita vaikka kuinka, mutta tosiaan kun ehtisi toteuttaa niitä, mulla nyt hiukan enemmän vielä aikaa kun päivisin olen kotosalla,pitää nyt ottaa kaikki ilo irti vielä kun voi. Askartelun iloa sinulle ja toivottavasti löydät aikaa tehdä ainakin jotain pieniä juttuja :)

  VastaaPoista
 5. Tunnelmallisia joulujuttuja olet taas kotiin laitellut!

  Niin totta tuo mitä sanot mandariinimaistiaisista ;)

  Taidanpa kokeilla ruusun virkkausta, kiitokset linkistä!

  VastaaPoista
 6. :) Maistaminen olisi hyvä. Ja ainakin työntekijöiden tulisi saada maistella hedelmät. Tosi usein nimittäin asiakas kysyy että onko makeita, tai onko siemeniä.

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)