perjantai 3. joulukuuta 2010

Joulukuun kolmas päivä kuvia meiltä.

Kaunista joulukuun kolmatta päivää, ja mukavaa kun on viikonloppu vielä edessä päin.
Tässä vähän kuvia meidän olohuoneesta, muutettin hiukan järjestystä ja ikkunaan ostin uudet verhot Hemtexissä oli tarjous osta 2 pakkausta ja maksa yksi, mukaan tarttui myös pari kivaa tyynynpäällistä samaa sarjaa verhojen kanssa.

Kivaa viikonloppua ja muistakaa osallistua arvontaan!!
Kiitos kaikille jo osallistuneille.

Hanna

5 kommenttia :

 1. Kiva, sisustuskuvia, pidän niistä. Kovin on rauhallinen ja ihana tunnelma, ai niin olikos teillä lapsia ;) vai mites noin on siistiä? Musta tuntuu että siivoan ja järjestän ja siivoan ja silti ei tahdo paikat pysyä kunnossa, arggh.

  VastaaPoista
 2. Kiva, kiitos Sarppu, isommilla tytöillä on oma valtakuntansa yläkerrassa siellä on heidän huoneet ja aula mikä on aika kaameassa kunnossa yleensä, vaatteita ainakin on ympäri, ämpäri joka puolella, aamuisin kun vaatteita vaihdetaan muutamaan otteeseen ennen kouluun lähtöä, kerran viikossa ollaan siivottu siellä perusteellisemmin. Pikku neidin huone sitten ala kerrassa sekä meidän makuuhuone, Heini ei hirveästi yleensä levitä tavaroita ympäri taloa, leikkii aina muutamalla jollain lelulla ja viihtyy myös omassa huoneessaan aika hyvin puuhastelemassa.Kuvat tosiaan otettiin heti siivouksen jälkeen:)

  VastaaPoista
 3. Kauniilta näyttää! Tuollaisen valkoisen lasivitriinin toivoisen meillekin :)

  VastaaPoista
 4. :) ompas sievää ja viihtyisää teillä.

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)