keskiviikko 5. tammikuuta 2011

ei mitään sopivaa iltapukua.....


Saatiin kutsu juhliin missä pitäisi olla vähän jotain juhlavampaa päällä, mies laittaa mustan puvun, mutta mitä laitan minä??? Kun kotiäidin vaate kaapista ei nyt juuri löydy mitään sopivaa. yllätys, yllätys..
Aikaa ei olisi nyt kovinkaan paljon kaupoissa kiertelyyn...
Olisiko kellään vinkkejä antaa mistä löytäisin nopeasti ja vielä aika edullisesti jotain nättiä päälle pantavaa, mekkoa/iltapukua olen ajatellut. Niin ja eipä taida olla sopivia kenkiäkään, voi hitsin hitsi.

Olisin kiitollinen teidän avusta juhlat ovat siis viikon päästä lauantaina, ettei tässä kovin paljon aikaa ole.
Kaikki vinkit otetaan mielellään vastaan.

Tänään meillä on miehen kanssa elokuva ilta, lapsen kun vaatimalla vaati päästä mummulaan yö kylään vielä loman aikana, niin pitihän sitten meidän jotain keksiä. Mennään katsomaan suomalainen Veijarit elokuva ja sen jälkeen syömään.

Huomenna onkin sitten taas pyhä, loppiainen, jos pakkanen hellitää niin mennään ulkoilemaan pulkkamäkeen huomenissa koko perheen voimin.
Hiihtämässäkin ollaan käyty miehen kanssa maanataina hiihdettiin kuuden kilometrin lenkki, lapsen ulkoilivat sillä aikaa mummun kanssa.

3 kommenttia :

  1. En tiedä missä asutte, mutta Helsingin seutuvilla kannattaa kääntyä pukuvuokraamon puoleen, ellet luule tarvitsevasi iltapukua koht`sillään uudestaan. Pukuvuokraamoja on Kisahallia vastapäätä Mannerheimintiellä ja Töölöstä löytyy useampiakin. Tuo "Lavem", jossa me viimeksi asioimme on todellinen täyden palvelun vuokraamo. Jos mieleinen puku löytyy, se korjataan tarvittaessa päälle istuvaksi. Ainakin hääpukuihin löytyi vuokrakenkiä, saattaa olla muitakin.

    VastaaPoista
  2. Profiilistasi näin, että asut Länsi-Suomessa. Suosittelen edelleen pukuvuokraamoa.

    VastaaPoista
  3. Kiitos sirkku hyvistä vinkeistä:)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)