tiistai 11. tammikuuta 2011

Keittiö katsaus!Tässä minun silmä teräni meidän keittiössä puuhella, missä valmistuu tänäkin talvena joka päivä ruokaa, keitetään ja paistetaan kaikki ruoat melkein tässä, leivinuunissa sitten valmistuu uuniruoat, harvemmin käytämme näin talvella sähkö hellaa.
Tänään hellalla paistettiin pinaattilättyjä.Tässä vähän keittiötä toiselta suunnalta katsottuna, eilen ompelin kuvassa näkyvät sivuverhot kapan molemmin puolin. Jouluverhot saivat lähteä ja tulipa kivasti valoa lisää keittiöön.

Tiistai terkuin Hanna.

6 kommenttia :

 1. Ikkuna keittiön työtason yllä vois olla vaikka haave. Tuon ikkunan ääressä vois seistä tuntikausia pullaa vääntämässä ja ihailla maisemia.

  VastaaPoista
 2. Kivan näköiset nuo verhot!Meilläkin on takassa leivinuuni, mutta tosi harvoin tulee käytettyä. Pitäisi ryhdistäytyä sillä saralla!

  VastaaPoista
 3. Kivannäköinen keittiö, jotenkin niitä nyt katselee ihan eri silmillä, kun on itsellekin tulossa se remontti. Mekin tarvitaan puuhellan viereen joku lisäjuttu, puuteline tai hylly tai jotain, mietintä vielä kesken...

  VastaaPoista
 4. Ihanat verhot ja varmaan tosi kätevä tuo uuni. Nättikin on! Sekä uuni, että verhot:) Voi kun olis meilläkin noin iso ikkuna keittiön työtason edessä. Nyt on vain sellainen pieni... Aiemmin meillä oli iso ikkuna ruokapöydän luona, mutta laajennuksen myötä sen kohdalle tehtiin ovi lastenhuoneeseen. Siksi pärjäämme keittiössä nyt vain yhdellä pikkuikkunalla. Hyvä jos se on puoliakaan tuosta teidän ikkunasta...

  VastaaPoista
 5. Sirkku; Maisema ikkunasta katsottuna on kyllä mahtava.
  Sini:Kiitos, ei muuta kun leivinuuni lämpimäksi:)
  Sarppu:Kiitos,hellan viressä on kyllä hyvä olla jonkin näköinen taso mihin saa laskea astioita kun kokkailee.Mukava nähdä sitten kun teidän keittiö remontti etenee.
  Maajo,kiitos,keittiössä tarvitaan kyllä valoa,nimen omaan sitä luonnon valoa.

  VastaaPoista
 6. Mä olen kateellinen tuosta puuhellasta. Tahtoo ja!
  Ja tuo verho on niin hieno. Itsekin meinasin aikoinani tilata, mutta päädyin ompelemaan itse vanhoista pitsilakanoista verhot keittiöön. :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)