lauantai 29. tammikuuta 2011

Lauantai sämpylät
Mukavaa lauantai päivää, aamu alkoi sillä että tein sämpylä taikinan kohoamaan, taikinaan laitoin viikon puurojen loppuja mitä oli jäänyt viikon aikana jääkaappiin, keitän joka aamu puuroa mutta ikinä en osaa arvioida kenelle maistuu puuro ja kenelle ei, koululaiset tykkäävät syödä puuroa toisiaan ja toisiaan sitten taas ei, Heini taas ei ole syönyt puuroa vähään aikaan, muutenkin tosi huono syömään aamuisin ehkä jonkun leivän voi syödä, me taas miehen kanssa syödään molemmat puuroa aamulla.
 Sämpylätaikinaan laitoin sämpyläjauhoja, vehnäjouhoja ja hiivaleipäjauhoja aika sekameteli sämpylät, mutta hyviä oli.
Meillä tänään jännä ilta tiedossa esikoinen menee ekan kerran kaverinsa luokse yöksi, tuohon vähän matkan päähän, katsotaan kuinka käy, pitääkö neiti hakea yöllä kotiin jos ei saa unta.
Me muut käymme kaupungilla vähän herkuttelemassa ja shoppailemassa kun olemme vieneet esikoisen kaverinsa luokse.

Mukavaa lauantai päivää ihan jokaiselle!

Hanna

2 kommenttia :

  1. Nam nam sämpylöitä :). Oi vitsit kun itsellekin maistuisi aamuisin puuro, se olisi niin terveellinen aamiainen, vaan kun ei .. Kahvia ja leipää ;D.

    Kivan kuuloinen viikonloppu teillä edessä! Toivotaan että yökylässä menee kivasti esikoisella :)

    VastaaPoista
  2. Puuro pitää kyllä vatsan toiminnassa:)Viikonloppu ei mennyt ihan niin kuin piti, keskimmäinen tytöistä sairastui ei edes hese ruoka maistunut eilisellä kaupunki reissulla, sitten illalla nousikin kuume:( Esikoisella oli mennyt oikein hyvin yö kylässä:)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)