lauantai 1. tammikuuta 2011

Oikein hyvää vuoden ensimmäistä päivää!!!!Uuden Vuoden aatto, meni oikein  hyvin, aika kului niin nopsaa että hyvä kun ehdeimme kaikki tehdä mitä piti ennen kun kello löi  kaksitoista. Ensin kahvittelimme iltapäivällä mummulassa siellä oli myös siskoni perheineen.
Illalla söimme kana salaattia ja patonkia, pelasimme tyttöjen kanssa ja...Valoimme tinaa joka vuotiseen tapaan, niitä pitääkin tutkiskella vielä vähän tarkemmin tänään.
Tässä on vuorossa Heinin om tina pidimme kauhasta yhdessä kiinni.Emmin toivomus oli flamenco kultasuihke pata, oli kyllä tosi upea!Rakettien räiskettä....


Heini ja asian mukainen varustus :)
Lämmitimme uuden vuoden saunan ja saunan löyly vetenä toimi lumi, eli sitä haettiin ämpärillinen pihalta, huisin hauskaa ainakin lasten mielestä heitellä lumipalloja saunassa kiukaalle!!

Heini sai valvoa kymmeneen sen jälkeen kun Heini oli saatu unten maille pelailimme vielä isompinen tyttöjen kanssa ja odotimme koska saamme lähteä katsomaan kylän omaa ilotulitusta, mikä on joka vuosi ollut tosi mahtava, järjestäjänä on kyläkauppa ja kylän kiinteistöyhdistys.
Olimme sopineet että Mummu tulee meille siksi aikaa vahtimaan Heiniä kun käymme katsomassa ilotulituksen, mies katseli ilotulitusta linssin läpi, kuvasi varmaa joka ikisen raketin :)

Vuoden ensimmäinen päivä on alkanut siivouksen ja leipomisen merkeissä, huomenna juhlitaan Emmin kymmenen vuotis synttäreitä!!4 kommenttia :

 1. Ihanan näköistä salaattia kuvassa!!! Kivalta kuulosti teidän vuodenvaihde ja hienoja kuvia. Onnittelut huomisen johdosta jo etukäteen :)

  Hyvää uutta vuotta 2011!!!

  VastaaPoista
 2. Teillä onkin ollut vauhdikasta ja hauskaa, kiva juttu. Meillä on juuri lähdössä pojun etuhammas ja tulee verta ja aiheuttaa täällä pientä huudon poikasta. Nyppäsen kohta irti :).

  VastaaPoista
 3. Ai että, heti tuli tuosta ekasta kuvasta nälkä. Mä nukahdin lasten kanssa sohvalle reilusti ennen puolta yötä. Emilia oli aamulla kiukkuinen kun oli luvannut herättää ilotulitusta katsomaan.. No, ehkä ensi vuonna.

  VastaaPoista
 4. Linda, kiitos onnitteluista:)
  Sarppu,vauhtia tosiaan riitti:)Lähtikö vai pitikö nypätä, meilläkin hampaita tippuilee mitä eriskummallisimmissa paikoissa ja tilanteissa, esim.kerran keskellä yötä :)
  Tanjus, voi harmi kun nukahditte, olen kuullut että jossain paikkakunnilla järjestetään erikseen lapsille oma ilotulitus jo alku illasta, on kyllä hyvä idea kun puoli yö on niin hirveän myöhään lapsosille.

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)