torstai 27. tammikuuta 2011

Potkupyörä!!!Puky potkupyörä prinsessa Lillifee kuvalla.Kypärääkin piti kokeilla miten sopii potkupyörän kanssa yhteen ja kuinkas kävikään kypärä oli melkein saman värinen kuin potkupyörä.Satula ja sarvet kaikkein matalammassa asennossa, tämä pyörä oli 2,5 vuotiaasta ylös päin.Potkupyörä kotiutui meille Pikku siilistä
Heini on aivan ihmeissään uudesta menopelistä:)
 Ostettiin potkupyörä neidille 3.vuotis lahjaksi vähän etukäteen.
 Sini Eeviskäisen elämää blogista vinkkasi tästä kaupasta  ja kuinkas ollakkaan huomasin että kauppa sijaitsee samassa kylässä missä asutaan, eli heti eilen suunnattiin testailemaan ja pitihän tuo ostaa. Kiitos vielä Sinille vinkistä.
Sisällä nyt Heini saa hiukan harjoitella pitämään pyörää pystyssä ja ohjailemaan, keväällä sitten vasta viedään pihalle, varmasti taidot kehityy siihen mennessä.Tälläkin hetkellä hän istuu pyörän päällä ja katselee pikku kakkosta telkkarista.

Kevättä odotellessa!!!!

Hanna

9 kommenttia :

 1. Ompas se ihana!Ja niin kauniin värinen!Mä en uskaltanut tuota isompaa meille ottaa, vaikka olisi kyllä ehkä mennyt pienimmillä säädöillä sekin. Kiva kun vinkistä oli hyötyä!

  VastaaPoista
 2. Potkupyörä on täälläkin harkinnassa Lennille!
  Ihan hurjan kivannäköinen tuo teidän menopeli:)

  VastaaPoista
 3. Onpa söpöinen menopeli ja niin iloinen kuskikin! :-D

  Alemman postauksen pipot ovat mahtavia, olet kyllä tosi taitava!

  VastaaPoista
 4. Sini kiitos,ostettiin nyt tuo isompi, ajateltiin sillä olevan enemmän käyttöä ja pitemmäksi aikaa,katsotaan miten käy:)Kiitos vielä vinkistä.
  Anu,kiitos, suosittelen jo nyt tuntuu hyvältä valinnalta:)
  Jassu: Kiitos:) kuski oli tosiaan aika täpinöissään;)

  VastaaPoista
 5. Tosi kivan näköinen potkupyörä.
  Meillä on myös harkinnassa tuon osto, kun vaikuttaa niin kivalta :)

  VastaaPoista
 6. Linda on kyllä varmasti ensi kesänä aikamoinen menopeli!
  Tiina: Suosittelen jo nyt näin lyhyellä kokemuksella:)

  VastaaPoista
 7. Hei! Olin miettinyt tuota potkupyörää jo viime kesänä,kun pimu oli 2v, ja nyt kevään tullen rupesin uudelleen miettimään kyseisin potkupyörän ostoa, mutta ajattelin, että onko tyttö jo "liian vanha", että joko olisi aika polkea norm. pyörällä. Mitäs mieltä asiasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,suosittelen potkupyörää, meillä neiti nyt 4.v. ja edelleen potkupyörä on kovassa käytössä äiti saa mukavasti lenkkeillä kun tyttö potkuttelee vieressä. Meille potkupyörä hankittiin 3.v. lahjaksi, nyt ollaan pari kertaa koitettu polkupyörällä ajoa ilman apupyöriä ja sekin sujuu jo kohtalaisesti eli potkupyörä kehittää tasapainon hallintaa todella hyvin eli apupyörä vaihe taitaa jäädä meillä vallan väliin. suosittelen!

   Poista

Kommentit piristävät aina :)