tiistai 1. helmikuuta 2011

Helmikuun eka!

Ulkoiltu on joka päivä ainakin pariin otteeseen, nukke vauvakin pääsi ulos katselemaan mäen laskua, jalkapallokin löydettin lumen alta sitä on potkittu ja välillä menty jopa kuperkeikkoja lumessa. Kivaa kun on oma pulkkamäki pihassa.

Koululaisista nuorempi vielä kipeänä, häntä on hoivattu urakalla, annettu hänen syödä sitä mikä maistuu pizzaa, viinirypäleitä,mandariineja, suklaata, mehua.

Parin viikon päästä Heini 3.vuotta niin se aika menee, oikeesti ajattelen että mihin kaikki kolme vuotta hurahti? Töihin paluu lähestyy eka työpäivä on ystävänpäivänä, osa-aika työtä alan tekemään. Arki muuttuu, Heiniä ei tarvi ainakaan nyt heti viedä hoitoon yritetään sumplia niin, mummukin tarvittaessa tulee apuun. Varmasti jossain vaiheessa tulee eteen hoitoon meno ja ehkä se tekisi ihan hyvääkin saada oman ikäisten seuraa, yritetään kuitenkin näin aluksi koska se on nyt mahdollista.
Koululaistenkin pitää alkaa huolehtimaan enemmän itse, äiti ei aina ole kotona muistuttamassa onko kirjat repussa, onko läksyt tehty,onko lämmintä vaatetta päällä. Kaikkia taitaa vähän jännitää! Mies saa vastuuta enemmän kodin töistä ja lastenhoidosta ehkä sekin tekee ihan hyvää kaikinpuolin.

Näissä tunnelmissa ja ajatuksissa tänään, kiva jos jaksoit lukea!

Hanna

5 kommenttia :

 1. Kiva kun kävit blogissani, näin minä löysin tänne! Liityn samantien lukijaksi ja laitan sinut omile listoilleni jos sopii ;)

  VastaaPoista
 2. Muruhuttu, kiva kun tulit tänne, sopii tietenkin että laitat blogini listoillesi, tervetuloa toistenkin:)

  VastaaPoista
 3. Mä tulin heti vastavierailulle! Kiva blogi, kauniita kuvia, ihania käsitöitä.. Taidan jäädä lukijaksi :)

  VastaaPoista
 4. Uusia tuulia tiedossa teidän perheessä, jännää! :-D
  Varmasti kaikki menee hyvin, vaikka alussa varmaankin kaikki hakevat hiukan paikkaansa uudestaan.

  Mukavaa viikkoa ja pikaista toipumista potilaalle!

  VastaaPoista
 5. Teija: Kiva kun tulit vastavierailulle, kiitos ja tervetuloa lukijaksi:)
  Jassu: Jep, katotaan mitä tulevat viikot tuovat tullessaan, potilas kiittää:)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)