maanantai 28. helmikuuta 2011

Muumitalo


Hyvää maanantai aamua kaikille:)

Heinin leikki numero yksi on tällä hetkellä muumitalo ja sen asukit, muumitalon pienille tavaroille ostin viikonloppuna ihanan niiskuneiti rasian siihen saa sitten leikkien lopuksi kerätä ne pienimmät mitkä menee varmasti muuten imuriin. Muumi peltirasioita voisi ostaa lisääkin aika kivoja esim hiuspinneille ja pampuloille ja koruille voisi ostaa oman rasian.

Taudit taitaa olla selätetty taas tältä osin toivottavasti ainakin.. tytöt lähti kouluun aamulla ja arki taas alkaa.. loma meni sairastellessa koululaisilla, mutta toivotaan että joku vapaa viikonloppua järjestyy minullekkin niin päästää tässä keväällä johonkin viikonloppu lomalle koko perhe yhdessä.

Mukavaa alkavaa viikkoa toivotaan että kevät jo kolkuttelee ovelle tällä viikolla!

Hanna

6 kommenttia :

 1. Ihanaa, että pöpöt on nyt saatu kaikotettua! Harmi, että siinä touhussa meni loma, mutta onneksi lisääntyvä valo ja lauhtuvat kelit antavat lisää energiaa!

  Ihanat leikit Heinillä :-) Meiltä tuo Muumitalo jäi hankkimatta ja nyt tyttö vähän jo ohi sen iän, olisi varmasti ollut mieluisa meilläkin.

  VastaaPoista
 2. Mukava kuulla, että pöpöt on vaihtaneet jo osoitetta!

  Kyllä viikonlopun yli kestävä minilomakin kummasti piristää, toivottavasti saat järjestettyä vapaata.

  Huomena on jo maaliskuu, JEEEE!!!!

  VastaaPoista
 3. Niitä pieniä tavaroita on kyllä talossa vaikka kuinka, meillä neiti kerää niitä aina käsilaukkuun ja sitten etsitään kissojen ja koirien kanssa :)

  VastaaPoista
 4. Jassu lisääntyvä valo tuo tosiaan lisää energiaa päiviin:)Aivan mahtavaa kun iltaisinkin on jo pitkään valoisaa,mukava lähteä ulkoilemaa vielä töiden jälkeen.

  Kikka, toivotaan että jossain välissä vapaa viikonloppu saadaan järjestettyä, mukavaa maaliskuun alkua sinulle.

  Anni,meilläkin sama juttu yksi pipo oli hukassa monta päivää ennen kun tajusin että Heini oli leikkinyt sillä ja jemmannut yhteen laukuistaan:)

  VastaaPoista
 5. Meillä kans muumirasiassa kaikki pikku muumit, ainoastaan tuo talo puuttuu. Täytyy miettiä jos synttärilahjaksi ostaisi sen pienten mallin.

  Meillä taas minä olen parantumaan päin ja neitillä taas juoksee räkä solkenaan. : (

  Mukavaa että teillä ollaan jo päästy sairastelujen ohi..kovasti tuntuu joka paikassa olevan pöpöjä liikkeellä.

  Mukavaa alkavaa viikkoa teille!

  VastaaPoista
 6. Martze muumitalon on kyllä kiva mutta tosi pieniä tavaroita siinä on.paranemisia sinne teillekkin päin ja mukavaa maaliskuun alkua!

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)