perjantai 18. helmikuuta 2011

Mukavaa viikonloppua...Tultiin toivottelemaan mukavaa viikonloppua!!

Meidän koululaisilla alkaa tänään hiihtoloma, jotain tekemistä pitäisi keksiä niinä päivinä kun minulla on vapaata.
Ollaan mietitty kylpylään menoa tai hoploppiin tai ihan vaan shoppailureissulle johonkin lähikaupunkiin, hiukan kyllä nuo pakkaset rajoittavat menoa, uiminenkaan ei kovasti houkuttele näillä pakkasilla, katsotaan nyt mitä kivaa keksitään.

Perjantai terkuin!

Hanna

8 kommenttia :

 1. Hiihtolomalle laskeutumis tunnelmissa täälläkin mennään. Hurjat pakkaset vaan harmittaa, mutta ei mitä. Vaapa aamuja ei voi ei pilata mikään :))

  VastaaPoista
 2. Mukavaa hiihtolomaa teidän perheelle, toivotaan että pakkanen vähän laskee ja ulkoilemaankin päästään, aamut on tosiaan parasta lomassa:)

  VastaaPoista
 3. Tulin toivottelemaan kivoja viikonloppuja!

  Ja tajusin vasta tosta sun profiilista, että asutaan aika lähellä. Siis me käydään siellä aina paremmilla ruokaostoksilla (kuten eilen prismassa) ja leffassa ym. Hitsi, mehän on voitu joskus törmätäkin!

  Mukavat hiihtolomat, kivoja suunnitelmia!

  VastaaPoista
 4. Emilia, niin tosiaan onhan voitu joskus törmätä,eihän sitä tiedä vaikka joskus oikeesti nähdään, Kiitos, keittelin juuri koulusta palanneille tytöille ja muille kaakaot vaahtokarkkien kera, nyt pitäisi jaksaa ilta töissä.

  VastaaPoista
 5. Hiihtolomatunnelmissa täälläkin ollaan. Toiveissa olis, että pakkanen hiukka hellittäisi, että pääsisi ulkohommista nauttimaan.

  Kyllähän sitä tietty sisätekemistäkin keksii, pullakerhoa ja kyläilyreissua ovat muksut toivoneet.

  Rentoa viikonloppua ja mukavaa lomaa koululaisille.

  VastaaPoista
 6. Kikka, pullakerho kuullostaa kivalle, meillä alkaa lauantai aamu leipomis puuhilla, vieraita tulossa iltapäivällä. Mukavaa hiihtolomaa myös sinne!

  VastaaPoista
 7. Hyvää hiihtolomaa koululaisille, ja mukavaa viikonloppua koko perheelle!

  Hauska kuva :)

  VastaaPoista
 8. Johanna, kiitos, toivotaan että tulee kiva loma vaikka itse olenkin muutaman päivän töissä, mukavaa viikonloppua myös sinne.

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)