torstai 17. helmikuuta 2011

porkkanakakun leipomista



Ensin raastettiin porkkana hienoksi raasteeksi..



Pää leipoja Heini sekottamassa taikinaa..






Leipominen on kivaa...
















Ohje on mukava kun kaikki ainekset vain sekoitetaan, ei turhia vatkauksia koneella.
















Taikina laitettiin sydän vuokaan ja uuniin 175c vajaa tunti.


















Kuorrutteen aineet sekoitetaan valmiiksi.

















Kun jäljet on siivottu niin kakun paistuessa uunissa odotellessa voi syödä vaikka yhden piparin :)

















Valmista tuli nyt kahvin keittoon ja maistelemaan kakkua ennen töihin lähtöä, vapaa päivä muuttuikin työpäiväksi, muu perhe saa sitten herkutella illalla kakulla kun olen töissä.

Ohjeen löysin muuten täältä  ihastuttavasta blogista.

Mukavaa torstaita, huomenna jo perjantai mihin viikko vilahti??

Hanna

6 kommenttia :

  1. Nam mikä kakku! Ja pikkuleipuri on niin suloinen kuvissa :)

    VastaaPoista
  2. Porkkanakakku on yks mun lemppareita :) pitääkin joku päivä leipoa .

    VastaaPoista
  3. Ihana pikku leipuri! Porkkanakakku on TOSI hyvää. :)

    VastaaPoista
  4. Vaikuttaa ihanan helpolta ja nopealta, kokeiltava heti viikonloppuna!

    VastaaPoista
  5. Voi kiitos kaikille, kokeilkaa ihmeessä ohjetta oli tosi hyvää :)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)