lauantai 26. helmikuuta 2011

saappaiden metsästys jatkuu..


Kuvat brandos.

Saappaita edelleen haeskelen mitkä olisi parhaimmat jalkaan kolme vuotiaalle?? Tuntuu että toiset merkit ovat kovin raskaita ja kömpelöitä pikku neidin jalkaan. Olisiko teillä rakkaat lukijat hyviä vinkkejä tai löytyisikö kaapeistanne käytettyjä kivoja saappaita koossa 25??

Etsin myös meidän 8.vuotiaalle neitokaiselle saappaita väri saisi olla kuulemma mielellään vaaleanvihreä tai lime tai joku tummempi sävy ei missään nimessä mitään hempeää eikä prinsessa maista, vinkkejä otetaan vastaan ja koko pitäisi olla 34.


Hanna

10 kommenttia :

 1. meillä on Tretornin MaryJanet ja ne on kivan kevyet, ne on tosin jäämässä pieneksi kun meidän vajaa 3veen jalka 26-27. Monet kumpparit ovat tosiaankin raskaita ja paksupohjaisia, varsinkin jos niissä on vuori. Mites olisi Crocs? Sieltä löytyy ainakin värejä : )

  VastaaPoista
 2. Heli, kiitos vinkeistä crocsit olin vallan unohtanut pitääkin katsoa sieltä :)

  VastaaPoista
 3. Vastaan vielä tänekkin vaikka laitoin viestiä jo omaanikin: Ne MaryJanet on muistaakseni 26/27 mutta reiluhkot. Tarjoan niitä ilman muuta sinulle jos ovat meille pienet. En ole nyt kotona, mutta tarkistan tilanteen tiistaina kun palaillaan reissusta : )

  VastaaPoista
 4. Kiitos Heli voi olla että ovat sitten meille vielä reilut mutta olen kyllä silti kiinnostunut niistä, kun ehdit niin mittaa vaikka sisäpituus niin osaa sitten vähän arvioida paremmin, kiitos sinulle.

  VastaaPoista
 5. Muuten T2H:llakin näytti olevan vielä kumppareita alessa, käyppä kurkkaa sieltä ; )

  VastaaPoista
 6. Kiitos pitää käydä kurkkaamassa:)

  VastaaPoista
 7. Toivotaan että mieleiset saappaat löytyy! Viime syksynä meilläkin tuotti hieman ongelmaa löytää sopivia saappaita.. Tarpeeksi pieniä kun ei meinannut löytyä mistään..

  VastaaPoista
 8. Heippa! Jos jostain löydät, niin sofie schnoorin ja molon kumpparit ovat meillä olleet kaikista siroimmat ja kevyimmät!
  Cupcaken saappaat ovat ehkä siitä seuraavaksi kevyimmät. :)

  VastaaPoista
 9. Emmi kiitos vinkistä pitääpä koittaa etsiä kyseisiä merkkejä:)

  VastaaPoista
 10. Ne meidän Tretornit onkin 25 (reilut) ja tytölle menee just ja just nyt en tiedä meneekö toukokuussa... ootko löytänyt jo kumpparit?

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)