torstai 10. maaliskuuta 2011

Ihanat ruusut..


Ihanat ruusut H&M.llä tekisi mieli tilata vähän ruusuista kuosia kotiin, mutta jotenkin en olen ihan varma onko tämä kuitenkaan meidän kodin näköistä? Onko ketään tilannut kyseisiä verhoja ? Haluaisin tietää kuinka läpikuultavaa materiaalia ovat?
 Kuvat H&M.

Torstai on toivoa täynnä, vai miten se meni :)

Hanna

6 kommenttia :

 1. En oo koskaan tilannut H&M:ltä verhoja joten en osaa kyllä auttaa :) Mutta kauniit kuosit niissä on.

  VastaaPoista
 2. Enpä osaa auttaa verhojen materiaali kysymyksessä.. Mutta ruusuaiheiset jutut on kyllä ihania :).

  VastaaPoista
 3. Ihania keväisiä värejä. Mulle on tulossa Hennesiltä sisustuspaketti, pari viikkoa sitten tilasin. En oikeistaan edes muista mitä tilasin, mutta jotain ihanuuksia :) Pitää sitten tehdä postaus, kun ne kamat tulee.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille, ihania ruusuja kyllä ja niin keväisiä värejä. Maajo kiva kuulla ja nähdä mitä olet tilannut:) Vielä en tilannut mutta harkitsen tilausta edelleen verhojen pituus vähän mietityttää taitaa olla liian pitkät meidän ikkunaan, äkkiäkös ne sitten lyhentää, mutta katsotaan nyt.

  VastaaPoista
 5. Nyt on kyllä pakko miettiä jotain keväistä ja kaunista, eihän tätä lumentuloa enää kestä kukaan....kauniin kesäinen kuosi.

  VastaaPoista
 6. Sarppu, tosiaan aika masentava aamu herätys oli tänään lunta tuli taivaan täydeltä, piristystä ainakin sisätiloihin saa tekstiileillä jospa sitten se kevät tuonne pihallekkin saapuu jossain vaiheessa kun maltetaan odottaa.

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)