tiistai 29. maaliskuuta 2011

Kevään välkettä!!


Heippa!!
Heinin kanssa ehdittiin eilen perhekerhoon taas pitkästä aikaa, Heini laittaa aina saman korun kerhoon ja se pitää olla tämä ihana kukkais helminauha. Omia tapoja jo pienestä pitäen onkohan oppinut äidiltään, kaavoihin kangistunut:)

Meillä roikkuu keittiön ikkunalla tälläinen kristalli ja voi että kun sitä pyöräytää auringon paisteessa niin  tulee ihania värejä ja välkkeitä koko keittiöön.

Keittiön  laatta seinään heijastui kauniit  sateenkaaren värit..Hanna

5 kommenttia :

 1. Kaunis tyttö, todella suloinen. Oikein ihanaa tiistaita.

  VastaaPoista
 2. Ihana blogi sinulla..Meillä kanssa kolme tyttöä,neljä jos äitikin lasketaan :) ja lisäksi isompi ja pienempi mies.Tervetuloa lukijaksi minun blogiini kertomuksia suurperheestä ja sisustusjuttuja http://meidanperheessa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Heips, yks kommenttini jo hävis teille tietymättömille. Mutta jään lueskelemaan teidän elämää jatkossakin ja voit kurkata myös meitin elämää blogistani. Siellä on neidin vaatteita, kippoja, kuppeja, kaappeja ja kiirettä !!..Hyvää päivän jatkoa !

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Koitetaas uusiksi..
  Johanna, kiitos:)

  Anne, Kiva kun löysit tänne ja tervetuloa lukijaksi, tulenkin heti kurkkimaan teidän perheen elämää blogiisi.

  Reissuja ja romantiikkaa, välillä tosiaan harmittaa kun koko juttu häviää jos vaikka on kirjoittanut pidemmänkin jutun, Kiva kun löysit tänne ja tulen ehdottomasti katsomaan blogiisi:)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)