sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Ruoka juttuja..

Ajattelin kertoa mitä meillä on syöty lauantaina..
Aamupäivällä mies oli tehnyt lasangea kun olin töissä, siitä ei nyt valitettavasti ole kuvaa, mutta voin sanoa että hyvää oli ja olihan se mukava tulla töistä kun ruoka oli valmiina.
Iltapäivällä lähdettiin ulkoilemaan koko perheen voimin ja poikettiin kaupassa, lasten toiveista ostettiin tortilla ainekset. Meillä tortilloihin laitetaan aina kanaa, eli ostetaan maustamattomia suikaleita, tällä kertaa niitä ei kaupasta löytynyt niin ostettiin ohuita rinta fileitä maustamattomina ja leikattiin niistä sopivia suikaleita, ja sitten fajitas mausteseos pussi.


Isompien tyttöjen homma on paloitella kurkut, tomaatit, paprikat ym vihannekset mitä nyt sitten väliin ketäkin haluaa, näin koko perhe pääsee valmistelemaan ruokaa.
Pirkka valkosipuli dippiä ostettiin ekan kerran ja oli muuten oikein hyvää jos tykkää valkosipulin mausta.

Jälkiruoaksi tehtiin marenki sitruuna piirakka oli oikein hyvää ja ihanan raikasta ei liian makeaa.
Ohjeen nappasin täältä kiitos ohjeesta. Tämä sopii vaikka pääsiäis pöydän tarjottavaksi.

Näitä täytesuklaita haalein prismasta viime viikolla näillä herkutellaan tänään.
Tänään vielä luvassa siskon pojan synttärit ja sinne suuntaamme kun Heini herää päiväunilta, täällä rauhallinen hetki kun isä ja isommat tytön uimassa, me tehtiin Heinin kanssa pitkä kävelylenkki ja nyt neiti unillaan.

Suloista Sunnuntain jatkoa !!

Hanna

6 kommenttia :

 1. Ihanat herkut, ja mukavan kuuloisia viikonlopputouhuja! Miten muuten työssäsi on lähtenyt menemään? Onko työn aloitus tuntunut kovin raskaalta?

  VastaaPoista
 2. Johanna kiitos, työssä ihan ok, mutta aika rankkaa tuo vuorotyö kyllä on, näin perheelliselle ainakin, yritän olla avoimin mielin ja kuitenkin katsella josko löytäisin jotain päivätyötä ja saisi olla viikonloput vapaalla,katsotaan nyt mitä tuleman pitää.

  VastaaPoista
 3. Vuorotyö on kyllä varmasti rankkaa. Toivotaan että löydät päivätyön, jossa saat olla viikonloput vapaalla!

  VastaaPoista
 4. Juu, onhan siinä hyvätkin puolensa ,mutta jotenkin sitä vaan arvostaa niin paljon perheen yhteistä aikaa.Toivotaan että löytyisi jotain kivaa päivä työtä.

  VastaaPoista
 5. Näitä kuvia kattellessa tulee ihan nälkä ;).
  Sitruunapiirakka on niin hyvää,ihan mun lemppari!

  VastaaPoista
 6. kikke, sitruunapiirakka oli kyllä tosi hyvää:)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)