keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Vapaapäivänä.
Tänään aamu alkoi ikkunoiden pesulla, pesin olohuoneen kolme isoa ikkunaa ja keittiön ikkunan, ikkunat oli pestävä että sai laittaa uudet verhot olohuoneeseen. Tässä nämä nyt sitten ovat H&M home malliston ruusuverhot ja olen ihan tyytyväinen. Verhot ovat kevyet, läpikuultavat ja kauniin kesäiset, eivät liian räikeät ollenkaan, vaikka aluksi niin epäilinkin. Verhot ovat himpun liian pitkät mutta eihän tuo haittaa vaikka lattiaan asti menevät., vai mitä olette mieltä?
Meillä hieman hassut nuo ikkunat, kun on kolme ikkunaa vierekkäin ensin suunnittelin että laitan keskelle yhdet verhot kun tilasin niitä neljä yhteensä, mutta laitoin nyt kuitenkin näin että molempiin sivuihin kaksi verhoa keskeltä pääsee valo paremmin sisään.
Pääsiäiskoristeita etsittiin kaapista jo vähän esille tuli niin keväinen fiilis näiden uusien verhojen myötä.


Meidän herneeversot ne vaan kasvaa pituutta, eilen ostin kauppareissulla muutaman siemen pussin ja multaa jos vielä tänään istutettaisiin ne lasten kanssa.

Nyt vapaapäivästä nauttimaan ihanan auringon kera:)

Hanna

8 kommenttia :

 1. mun mielestä verhot kuuluukin tulla lattialle, eikö pääsiäiseen ole vielä ainakin kuukausi:) nuo herneenversot on kyllä hyviä

  VastaaPoista
 2. darkangel, meillä taitaa pääsiäinen hiipiä nyt jo kotiin kun huomasin että pääsiäisellä ja vapulla ei ole kuin viikko väliä tänä vuonna:) Herneeversoja on laitettu salaatin joukkoon ja syöty ihan sellaisenaan.

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen tänään viettänyt vapaapäivää ja pesin muutaman ikkunan:)

  Teidän uudet ruusuverhot on todella kauniit! Niin ihanan kevyet ja kesäiset!

  VastaaPoista
 4. Se asia mitä keväässä en odota, on tuo ikkunoiden pesu. Pitäisi alkaa pikkuhiljaa itsekin toimeen. No nyt ulkona on tullut 10 senttiä lunta joten vielä ei ole ihan pakko :).

  VastaaPoista
 5. Kauniit verhot, ja ihania nuo herneenversot!

  Ikkunoiden pesemisen jälkeen on kyllä aina ihan voittajafiilis ;D. On se vaan niin tympeää touhua :). Vai en tiedä oletko samaa mieltä..

  VastaaPoista
 6. Nätin keväistä teillä jo :)
  Piristää kummasti!

  VastaaPoista
 7. Susanne,kiitos, sinulla on ollut sitten samat puuhat tänään:)

  Saija,sama juttu, mutta oli pakko pestä, keittiön ikkunassa ei ole sälekaihdinta ja siinä sitten näkyy kaikki jäljet kun aurinko paistaa. Minun ei tarvinnut onneksi ulos mennä lumihankeen kun ikkunat aukeaa sisälle päin.Meilläpäin satoi tänään muuten vettä, sataisi oikein kunnolla niin lumet saisi kyytiä.

  VastaaPoista
 8. Johanna, juu samoilla linjoilla ei kovin mieli puuhaa ole tuo ikkunoiden pesu, mutta tulipa tehtyä:)

  Terhi, kiitos kyllä se piristää vaikka kun ulos astuu niin ei kovin keväiseltä vaikuta, mutta onpa sisällä ainakin jo kevät:)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)