maanantai 14. maaliskuuta 2011

Vinkkejä kolme vuotiaan leikkiin ja pelaamiseen ja neulomis juttuja..

Ajattelin kertoa mitkä lelut on tällä hetkellä ne parhaimmat, eli tämä fisher price piirustustaulu on ihan ykkönen, Heini piirtelee taululla todella paljon ja piirustus taito on kehittynyt ihan huimasti muutamassa viikossa. Ostimme tämän prismasta alennuksella oli joku kympin luokkaa, taulussa on myös esiin käännettävä tasku lamppu siltä varalta jos vaikka auto matkalla pimeässä tykkää piirreskellä. Taulu on kovassa käytössä välillä koko perheen kesken kisaillaan ketä piirtää hienoimman kuvan ym.


Toinen tämän hetken juttu on tämä muistipeli jonka Heini sai 3-vuotis lahjaksi, kiltisti neiti järjestää kortit aina pöydälle ja sitten jonkun on tultava pelaamaan hänen kanssaan, viimeksi tänä aamuna pelattiin, useimmiten Heini kyllä voittaa äidin :)
Loppuun vielä kummitytölle neulomani kevät pipo ja hanskat heidän toivomissa väreissä.

Mukavaa viikonalkua!

Hanna

10 kommenttia :

 1. Meillä on aikalailla samat suosikit. Muumilottoa Eevi pelaisi vaikka koko päivän. Olisko sulla heittää jotain muita kivoja pelejä, mitä noiden pienempin kanssa voisi pelata tuon muistipelin lisäksi?

  VastaaPoista
 2. Sama palapeli kuin meillä, ja sekä 4-v että 6-v yhä tykkäävät pelata sitä! :) Ja nuo piirustuslaudat on kyllä kivoja myös, harmi vaan kun meillä mennyt säpäleiksi pari niitä :( Pitääkin koittaa bongailla uudet muksuille, koska autossa ne olis myös niin näppärät!
  Kauniit lapaset ja myssyn olet neulonut, kivan keväinen väritys!

  VastaaPoista
 3. Sini, kiva kuulla muumilotto voisi olla meidän muufanilla hitti. Piikkisiili peliä ollaan pelattu koko perheen voimin ja hyvin Heinikin on mukana ollut pelaamassa,noppapeleissä esim afrikan tähdessä Heini on aina äidin nopanheittäjä.Puinen domino peli on myös kiva:)

  Linda, Tämä fisher pricen piirustustaulu tuntuu ainakin kestävältä, meilläkin on ollut silloin kun vanhemmat tytöt oli pieniä noita piirustustauluja ja muistelin että ne menivät aika äkkiä rikki.

  VastaaPoista
 4. Niin ne on samat puuhat suosikkeja, meillä on se matkakokoinen piirtolevy ja joka päivä käytössä :)

  VastaaPoista
 5. Meillä kans sekä 1,5v. että 5-vuotias piirtää joka päivä piirustustauluun, jonka parilla eurolla ostin kirppikseltä :)

  Ja muistipeli on ollut kova sana just 3-vuotiaasta lähtien!

  VastaaPoista
 6. Jostain löysin tänne ja hyvä niin! Todella mukavia juttuja. Tutustun paremmin ajan kanssa. Varsinkin lapsista kertoviin juttuihin, koska takaraivossa pyörii aina välillä ajatus kolmannesta lapsesta. ;)

  Kiitos piirustauluvinkistä. Meillä on yksi muumi-taulu ja se on alusta asti ollut tosi huono. :(

  Sait musta uuden lukijan!
  Mukavaa kevättä!

  VastaaPoista
 7. Anni,kiva kuulla että samoja puuhia tytöt tuouhuavat:)

  Terhi, kirppikseltä tekee kyllä löytöjä en ole päässyt taas pitkään aikaa, mieli tekisi tehdä koko päivän kestävä kirppis kierros ajan kanssa, pitää laittaa kevään suunnitelmiin:)

  Nasba oikein paljon tervetuloa, kiva kun löysit tänne, pitääkin tulla vasta vierailulle, aurinkoista kevään jatkoa!!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kivoista vinkeistä!

  Aivan ihanat nuo lapaset ja pipo :).

  VastaaPoista
 9. Tuntuu olevan yleisiä suosikkeja, meillä on menossa jo kolmas piirrustustaulu ja sekin kaipaa uusimista, kaikki kolme ovat siitä tykänneet hirmuisesti.
  Myös muistipeli on ollut juurikin tyttöjen suosiossa.

  VastaaPoista
 10. Niina,piirustustaulu tuli juuri testattu automatkallakin ja oikein kivasto meni aika tytöllä:)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)