torstai 28. huhtikuuta 2011

Pääsiäinen lähti ja vappu tuli...


Täällä virittäydytään jo vapun tunnelmiin eilen käytiin hakemassa etolasta vappu pallot, Heini valitsi muumipallon ja isommille tytöille ostettiin aurinko pallot:)
Tytöillä huomenna vappu naamiaset koulussa, eilen ostettiin vähän naamareita ja muuta vappu sälää.


Heinikin sai oman naamarin, ihana  pikku pupu.
Huomenna ajattelin paistaa munkkeja!! Sima odottaa jo jääkaaapissa.
Kovin sateiselta näyttää vapun sää, tivoliin ajateltiin mennä jonain päivänä.
Itse olen töissä vappu aattona kuuteen asti, harmillista : /

Mukavia vappu tunnelmia jokaiselle!!!!!!!!

Hanna

8 kommenttia :

 1. Samat kuviot, munkit ja simat kuulostaa hyvältä. Heini on aina niin reipas ja kuvauksellinen, ihana ilme uuden muumipallon kanssa. Meillä nuorin sai saman pallon, 3v valitsi Barbaban ja 5v moottoripyörän. Itse ois tehnyt mieli kans palloa,heh mutta ostettiin kukkavirityksiä. Isommat saa tänään käydä valkkaamassa itse koulun jälkeen. Illalla onkin meidän vapputytön kaverisynttärit, vaikka onkin Ennukan virallinen 1-v päivä. Ykis veetä juhlitaan omalla porukalla. Jännää vappua Hanna, toivotaan edes poutaa :)

  VastaaPoista
 2. Teidän vappuvalmistelut on hyvällä mallilla. Meilläkin tytöt menivät prinsessapuvut mukanaan päiväkodin vappujuhliin. Vappupallot pitää käydä ostamassa. Pikkusisko on suunnitellut ottavansa myös jonkun muumiaiheisen :-) Mukavaa vapun odotusta!

  VastaaPoista
 3. Meillä kanssa sima on tuloillaan ja munkkeja ajattelin viikonloppuna tehdä. Vappupallotkin on vielä kaupassa, mutta kun en tiedä missä välissä kerkeis lasten kanssa ostamaan ja mietin, et voinko itse niitä lasten puolesta ostaa, kun tulee sit varmaan ihan väärät.. saas nähdä tuleeko meille palloja ollenkaan.

  VastaaPoista
 4. Meilläkin jp vappupallojen hankintaa suunniteltu, täytyykin kysellä mikä olisi mieleinen!
  Oikein mukavaa vappua sinne teille :)

  VastaaPoista
 5. Sokrutin, juu Heini on heti valmiina kuviin kun näkee kameran, Paljon onnea synttäri sankareille sinne teille ja kivoja juhlia niin ja toivotaan nyt että olsi kivat ilmat.Kivaa vappua koko perheelle!

  M, Meillä vappu valmistelut on vähän etukäteen kun huomenna ja lauantaina olen töissä, huomenna onneksi ilta vapaana niin ehtii niitä munkkeja paistella. Varmasti ihanat prinsessat teillä siellä vappu kemuihin menossa, mukavaa vappua!

  Villa kaarnakallio Emäntä, kiva:) itse paistetut munkit on niin hyviä:) Mekin käytiin Heinin kanssa eilen kahdestaa ostamassa pallot ja valitsin isommille nuo auringot kun he vähän meinasivat etteivät tarvi enää palloja mutta halusin vähän yllättää tyttöjä. Toivottavssti ehditte pallo kaupoille jossain välissä, kivaa vappua sinne koko perheelle.

  VastaaPoista
 6. Anni, muumipallo vei meillä voiton, montaa erillaista vaihtoehtoa kyllä oli, oikein kivaa vappua teillekkin:)

  VastaaPoista
 7. Meille kotiutui eilen pikkumuumipallo tikon päässä ja se isompi sitten ostetaan tässä lähipäivinä. Kyllä meilläkin se muumi oli ehdottomasti paras. Viime vuonna vielä äiti sai valita ja meillä oli aivan ihana westie pallo.

  Hyvää vappua sinne teille!

  VastaaPoista
 8. Saija, muumifaneja sielläkin siis:) iloista vappua sinne!

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)