sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Pääsiäisretkellä!!Pääsiäisretkellä koko perheen voimin, pakkasimme eväät reppuun ja huristelimme autolla noin 100 km retki kohteeseemme lapsille se pidettiin yllätyksenä:) Menimme mökille , minkä on mieheni isä eli lasten Pappa rakentanut silloin kun mieheni on ollut nuori poika, mökki on ns, kuivalla maalla metsän keskellä, ranta on muutaman kilometrin päässä. Vietimme täällä paljon aikaa mieheni kanssa ennen lasten syntymää, huristelimme tänne aina moottoripyörällä, sivulaukut täynnä ruoka herkkuja, saunoimme ja nautimme luonnon rauhasta. Muutamaan vuoteen emmen ole käyneet täällä lainkaan, mökki on mieheni isän  ja hänen vaimonsa ylläpitämä. Lapset innostuivat kovasti ehkä menemme kesällä uudestaan ja olemme yötä, saunomme ja nautimme tekemättä mitään.

Oikein kiva ja leppoisa päivä, saatiin miehen kanssa pieni hengähdystauko kodin hommista ja lapsillakin tuntui olevan oikein kiva reissu, jäätelötkin syötiin kotimatkalla:)

Hanna

8 kommenttia :

 1. Onpa tosi ihana mökki!
  Kyllä tuollaisen paikan luonnonantimet kannattaa hyödyntää: metsää,rauhaa ja luonnon ihmeitä.
  Veikkaan, että tuosta tulee teille retkeilyn "hittikohde" täksi kesäksi, jollei ole paljon muita käyttäjiä mökillä.

  VastaaPoista
 2. Voi, kuulostaa mahtavalta päivältä! Kiva irtiotto arjesta tosiaan!

  VastaaPoista
 3. Ihanan kuuloinen pääsiäisretki on teillä ollut! Ja kuvatkin ovat ihanat! :)

  VastaaPoista
 4. Sirkku, kiitos mökki on kyllä kiva,harmi kun on jäänyt niin monta vuotta väliin ettei ole ehditty sinne, olaan rakennettu omaa taloa ja vietetty aikaa omassa kodissa. Varmasti mennään sinne t'änä kesänä uudelleen,mökillä ei kovasti ole käyttäjiä muutama viikonloppua taitaa olla varattuna.

  Sini, kiva päivä kyllä oli Heinillä jäi päikkäritkin väliin yleensä nukkuu ainakin kaks tuntia vielä päivällä, autossa kun ei oikein ole koskaan nukkunut, mutta nyt tuli nukkumatti
  todella nopeasti illalla.

  Johanna, Juu kiva retki oli ja kaikki eväät tuli syötyä ja makkarat grillattua, lapsillakin maistui ruoka oikein hyvin pihalla syödessä, kahvikin maistu termospullosta niin hyvälle:)

  VastaaPoista
 5. Kyllä se pienikin irtiotto arjesta tekee hyvää. Laatuaikaa perheen kanssa, ja taas jaksaa sitä arkeakin.

  Teillä on kyllä soma tyttökolmikko!

  VastaaPoista
 6. Kikka,kiitos, näin on! Taas jaksaa arjen askareita, tuntuu että näin keväisin omakoti talo asujalla kun tuota hommaa riittää.

  VastaaPoista
 7. Ihanat kuvat teistä!:)
  Mukavalta päivänne kuulosti. Kiva kun on tuollainen paikka missä voi käydä rentoutumassa.
  Mukavaa pääsiäismaanantaita!

  VastaaPoista
 8. Susanne, kiitos,Kyllä oli kiva päivä, mukavaa pääsiäismaanataita sinne myös:)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)