tiistai 19. huhtikuuta 2011

Pääsiäisleipomuksia..Pääsiäisleivonnaiset pyörii mielessä, kuvan piirakoita ajattelin ainakin tehdä lasten kanssa (klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi) ja jonkun pienen pääsiäiskakun, ihan tavallisen kermakakun ja koristelun saavat lapsen hoitaa pääsiäis munilla ja muilla värikkäillä koristeilla. Meille ei ole tulossa vieraita olen lanka lauantaina töissä, vietämme pääsiäistä perheen kesken ulkoille ja syöden hyvää ruokaa, yhdet synttärit juhlat on tiedossa pääsiäisen aikaa eli pääsemme valmiiseen kahvipöytään:) Tykkään silti järjestää ja laitaa vaikka perheen kesken olemmekin, rakastan leipomista ja ruoan laitto tulee hyvänä kakkosena.

Virittäydyttiin tänään jo ihanaa pääsiäis tunnelmaa kun saimme kutsun käydä meidän 2.luokkalaisen koululla pääsiäis näyttelyssä, oikea pääsiäisnoitakin nähtiin!! mahtoi vähän Heiniä jännittää, harmittaa kun unohdin kameran kotiin. Ulkoilimme vielä läheisessä leikkipuistossa, lapsia olikin ihan kivasti siellä Heini tykkäsi kun sai  kavereista seuraa ja äidilläkin oli juttu seuraa.

Iloa päivääsi!!

Hanna

2 kommenttia :

  1. Ihanalta kuulostaa! Kunpa olisin itsekin noin innokas leipomaan ;).

    Kivoja kuvia edellisessä postauksessa :).

    VastaaPoista
  2. Johanna,olen yrittänyt vähentää leipomis innostusta, kun sitten niitä tulee syöty kuitenkin ,kun ollaan miehen kanssa yritetty hiukan tarkkailla ruokavalioamme ja jätetty herkut aika minimiin, mutta pitäähän sitä nyt pääsiäisenä vähän herkutella:)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)