torstai 14. huhtikuuta 2011

Taudin kourissa..


Meillä ollaan oltu vatsataudin kourissa koko alkuviikko, Heini tuli sunnuntaina vatsatautiin ja minä sekä mies tiistai ilalla. Kovin on raju tauti ollut, nyt alkaa jo hiukan helpottamaan, miehellä ja neidillä meni onneksi nopeammin ohi ja mies on pystynyt pitämään tätä taloa pystyssä, ei ole ihan helppo kun molemmat sairastuu. Nyt vaan odotellaan sairastuuko meidän koululaiset myös, heillä oli kyllä sama tauti juuri pari viikkoa sitten.

Eiköhän tämä tästä, kun saan levätä vielä tämän päivän jos sitten huomenna jaksaisi mennä töihin.

Toivorikasta torstaita!

Hanna

5 kommenttia :

 1. Voi ei! Kovin rajua vatsatautia on nyt ollut liikkeellä. Toivottavasti ei meille tule *koputtaa puuta* ja toivottavasti ei tule teidän koululaisille uudestaan!

  Paranemisia ja toiveikasta torstaita!

  VastaaPoista
 2. Paranemisia, meidänkin perhe oli kerran samaan aikaan ja tosi rankkaa se oli!

  VastaaPoista
 3. Voi itku :(. Pikaista paranemista!

  Blogissani on sinulle jotain, kunhan jaksat käydä kurkkaamassa :).

  VastaaPoista
 4. Voi että,toi on niin viho viimenen tauti :/!Yök!

  Toivottelen oikein pikaista paranemista ja sitä ettei tauti jää kiertelemään teijän kotiin.Meillä kävi niin tässä joku aika sitte :/.

  Kaikesta huolimatta mukavaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille, tällä hetkellä ainakin tuntuu että voiton puolella ollaan,pesukone pyörinyt jo aamu seitsämästä asti ja muutenkin tuntuu että miten paikat voi mennä muutamassa päivässä näin kauheaan kuntoon. Mukavaa viikonlopun alkua kaikille ja iso kiitos vielä JOhannalle tunnustuksesta.

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)