lauantai 30. huhtikuuta 2011

Tivolissa!!!!!!!!

Lähdettiin käymään vielä illalla tivolissa..Aurinko paistoi ja tivolissa oli ihan sopivasti väkeä ei ollut jonoja laitteisiin ja tuttujakin nähtiin.

Heini suostui menemään yhteen laitteeseen ja se oli tämä, jännitti aika paljon mutta hienosti meni.Meidän perheen hurjapää Emmi kävi moneen otteeseen samoissa kauhean hurjissa vempaimissa, äitillä meni pääpyörälle pelkästä katsomisesta.

Jutta pyörimässä:)

Oikein onnistunut tivoli reissu. Emmin sanoin tämä oli hänen mielestä paras vappu koskaan.

Minulla oli työpäivä ja pääsin vasta kuudelta mies oli laittanut ruokaa ja pöytä oli katettuna kun tulin töistä,työmatkaan kun minulla ei montaa minuuttia mene. Saimme syötyä niin päätimme lähteä tivoliin koska oli niin hieno ilta.Tivolin jälkeen vielä herkuteltiin sipseillä, simalla ym, herkuilla ja sitten lapset saivatkin mennä nukkumaan, mies alkoi katsomaan elokuvaa ja minä bloggailin muiden blogeihin toivottelemaan hyvää vappua.

Hanna

4 kommenttia :

 1. Kivan kuuloinen tivolireissu ja kivat kuvat sieltä!! Ihan samoja touhuja on täälläkin ollut :). Mukavaa vappupäivää!

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia tivolireissultanne!
  Iloista vappua sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 3. Ihanat tunnelmat, mekin kävimme usein, kun isot pojat olivat pienempiä, kivaa oli. Oikein mukavia vappuhetkiä teille.

  VastaaPoista
 4. Johanna,juu katselinkin että tekin olitte tivolissa,näyttää siltä että tästäkin päivästä tulee lämmin ja aurinkoinen:)Mukavaa vappupäivää sinne ja kaunista toukokokuun ekaa päivää.

  Susanne, Kiitos, ihanaa toukokuun ekaa päivää!

  Sarppu, Kiitos,oikein mukavaa vappupäivää ja toukokuun ekaa päivää.

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)