torstai 7. huhtikuuta 2011

Vettä sataa..taitaa tulla kesä:)


Vanhin tyttö Emmi sai eilen crocs saappaat, ostin tuosta kenkä kaupasta missä myydän myös crocseja, oli pakko ostaa kun kahdet kumisaappaat ovat menneet rikki, jopa ne reiman syksyllä ostetut hienot tähti kumisaappaat täällä kuva eli en suosittele missään nimessä niitä ostamaan, pitäisköhän tehdä valitus niistä eihän tyttö ole ehtinyt niitä käyttääkää kun syksyllä muutaman kerran. Kun oli niin loppu syksy kun ne ostin ja nyt  sitten jo toinen sukka märkänä aina koulusta tullessa, sivu saumassa reikä:(
Tyttötriolla nyt kaikilla sitten crocsin saappaat testaillaan nyt näitä ovatko kestäviä käytössä.
Sadepäivän terveisin Hanna


12 kommenttia :

 1. Kyllä kannattaa antaa valmistajalle palautetta. Ei vastaa kumisaappaan odotettua elinikää.

  VastaaPoista
 2. Suloiset saappaat tyttötriolla!:)
  Anna ihmeessä palautetta tähti kumisaappaista valmistajalle. Eihän noin pian saappaat saa alkaa vuotamaan.

  VastaaPoista
 3. Herkullinen saapassetti. Mä en ole ollut myöskään tyytyväinen Reiman kenkiin. Saappaista ei ole kokemusta. Olen samaa mieltä muiden kanssa, että kannattaa reklamoida.

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti laitat reklamaatiota Reimalle, kyllä kumisaappaiden pitää kestää paljon kauemmin. Multakin on huomenna lähdössä reklamaatio Reimalle koskien kurahousuja, niissä on AIVAN liian suuret lahkeensuut pitääkseen kuivana.

  Kiva saapasrivi sulla siinä!

  VastaaPoista
 5. Sirkku,aivan ei tosiaan saappaat voin noin vähäisellä käytöllä rikki mennä.

  Susanne, kiitos, pitää laittaa palautetta menemään.

  Saija, kiitos :)

  M, meillä on ollut muitakin reiman kenkiä ja niistä ei moitittavaa, mutta saappaita en kyseiseltä merkiltä enää osta.

  Pinky, pitää laitaa palautetta menemään, onko teidän kurahousut sellaiset missä ei ole henkseleitä? Toivotaan että näissä lasten jalat pysyy kuivina, koululaiset ainakin ovat kovasti kehuneet että crocsin saappaat on hyvät jalassa.

  VastaaPoista
 6. Ihana crocs rivistö siellä! Kauniit värit :).

  VastaaPoista
 7. Meillä ne Reiman on henkselimalliset. Adalla on nyt eka kertaa vyötärömalliset Cupcakelta jo on ollu tosi hyvät. Eikö niissä Reiman vyötärömallisissa ole suora lahje? Ei kai sellaisissa voi kuralätäköissä pomppia, mutta eivät taida olla sitä varten alkuunkaan. Meillä on ollut Reiman lenkkareita ja talvisaappaita muutama vuosi sitten. Kuluivat tosi nopeasti rikki. Hintaansa nähden mun mielestä aika huonolaatuiset. Toivotaan, että teillä nuo crocsit nyt kestäisi!

  VastaaPoista
 8. Pinky, ok, Heinille ostin reimalta vyötärömalliset kurahousut ja niissä on kuminauhat ja lenkit lahkeissa ja ollaan oltu ihan tyytyväisiä vielä ainakin.Isommilla tytöillä reiman kurahousut missä suorat lahkeet ja säädettävä neppari lahkeissa. Juu toivon tosiaan että crocsit kestää:)

  VastaaPoista
 9. Reiman kumpparit on meilläkin olleet ne jotka on hajonneet : (((

  VastaaPoista
 10. Heli voi harmi, laitoin reklamaation ja nyt piätisi postittaa saappaat reimalle tutkivat sitten siellä.

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)