lauantai 28. toukokuuta 2011

kevät juhla vaatetusta.


Tänään käytiin kaupungilla ostamassa tytöille kevät juhla vaatteet, tytöt saivat itse valita vaatteensa.
Emmillä kappahl mekko, panta lindex, ballerinat cipcap,legginssit prisma.


Jutalla gollege takki, hame, legginssit kaikki seppälästä, sandaalit H&M.

Ei ehkä ihan sellaista kukkamekko tyyliä mitä ajattelin mutta nätit vaatteet joka tapauksessa, koulun kevät juhla pidetään ulko juhlana, koulun pihapiirissä olevassa ihanassa puistossa, sateen sattuessa sitten sisällä koulun juhla salissa. Emmin asusta siis puuttuu vielä lämmin neuletakki.
Ostin itselleni samat ballerinat kuin Emmillä, niin ihanat jalkaan.
Heinille löydettiin viileämpään kesäpäivään, lindexin ale tangosta farkut ja pörrötakki, Heini ihastui näihin heti ja ne piti saada laittaa heti pihalle.
Eilen illalla meillä oli tälläinen herkku pöytä, tyttöjen leffa ilta ja illan elokuvana oli Risto Räppääjä, katsottu kyllä molemmat elokuvat moneen kertaan, mutta aina ne vaan jaksaa naurattaa.

Mikä parasta minulla alkoi LOMA!!!!!!!

Mukavaa viikonlopun jatkoa!!!!!

Hanna

5 kommenttia :

 1. Kivat juhlavaatteet tytöt valitsivat! Onko normaalia, että he "valitsevat" kivasti yhteensointuvia vaatteita? Mä tykkään kanssa, että jokaisella olisi oman näköisensä, mutta perheenjäsenten kesken olisi jotain yhdistävää. Meidän neidit vaan yleensä haluavat samanlaiset, kun yritän ehdottaa erilaisia.

  VastaaPoista
 2. Kauniita vaatteita ja ihanat nuo ballerinat!

  Oikein ihanaa lomaa sinulle! :)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa lomaa sinulle!!! Lomalle olisin valmis minäkin, vaan edessä on vasta heinäkuussa.

  Mukavanoloiset juhlavaatteet tytöt valitsivat, oikein sopivat nuorille neideille. Musta-valkoinen miellyttää minun silmääni.

  VastaaPoista
 4. M, kiitos, tyttöjen vaate maku hyvin erillainen, Emmi haluaa aina kun mahdollista käyttää mekkoja,röyhelöitä, pitsiä ja kaikkea sellaista kovin tyttömäistä, Jutta taas sitten ei laita hametta oikeastaan koskaan päälle, mutta tänään hän itse valitsi tuon mustan hameen ja sattumaa oli se että he valitsivat vielä samanlaista pallo kuosia molemmat, kun tytöt Olivat pieniä puin heitä aika paljon samanlaisiin vaatteisiin, mutta nyt on tullut oma tyyli ja maku kuvioihin.

  Johanna, Kiitos, toivotaan että alkaisi hyvät lomailu ilmat:)

  VastaaPoista
 5. Kikka, kiitos,nyt vaan odotellaan aurikoisia lomailu ilmoja:)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)