torstai 30. kesäkuuta 2011

Ihania uutisia!!!

Tyttötrio sai tänään uuden serkku pojan, ihanaa!!! Ajattelin tehdä sellaisen vaippa kakun  tuliaisiksi uudelle perheen jäsenelle,ovat niin hauskan näköisiä ja vieläpä jopa tarpeellista tavaraa täynnä, onko ketään lukijoista tehnyt sellaista? linkkejä ja vinkkejä saa antaa.

Kovin on kiireessä mennyt tämä viikko aamupäivät on hurahtanut niin nopsaa lasten kanssa ulkoilessa ja sitten illat olen ollut töissä, huomenna vapaapäivä, taidetaan suunnata rannalle jos ilmat jatkuu yhtä hienoina.

Hanna

4 kommenttia :

 1. Onnea vaan, vauvat on ihania:)
  Me teimme lasten serkkupojalle viime kuussa ristiäislahjaksi vaippakakun, olivat kovin mielissään, vanhempansa. Käy kurkkaan blogissani:)

  VastaaPoista
 2. Oikein paljon onnea serkkutytöille ja tädille! Mulla ei ole kokemusta vaippakakkujen teosta, hienoja kyllä ovat. :)

  VastaaPoista
 3. Voi onnea, onnea, pienet ihmiset ovat ihania. Tein viime vuonna siskolleni vaippakakn, joka oli kyllä aikas muhkea. Sisään kierittelin paksusta pahvista pyöreän rullan ja teippasin sen kiinni pyöreään paksuun pahvialustaan. Sitten siihen rullan ympärille tuli kolme kerrosta vaippoja, jotka kukin pyöritettiin rullaksi. Kukin kerros sidottiin ensin narulla tiukalle ja sitten oikein leveällä silkkinauhalla kiinni, ja kun keskellä on se pahvirulla, niin kakku pysyy kasassa. Sitten päälle komea rusetti ja koristeena oli tuttipulloja ja tutteja sekä pieniä sukkia. TUli tosi hieno, kun kaikki värisävyt olivat vaaleansinisiä. Tosin tekemistä riittää ja tarvitaan useampi käsi tekemään, sillä se eka kerros on aika hankala, mutta onhana sinulla siellä hyviä apulaisia. Kaksi pakettia meni vaippoja, toinen oli pienempi paketti. Saaja oli ikionnellinen ja riitti iloa pitkäksi aikaa. Harmi etten nyt tähän hätään löytänyt kuvaa.

  VastaaPoista
 4. Niinu,kiitos tulen kurkkaamaan blogiisi.

  Villa Kaarnakallion emäntä, kiitos, pitää katsella kuvia ja lukea vinkkejä niin enköhän saa jonkun väsättyä.

  Sarppu, Kiitos ovat ne vauvat vaan niin ihania, nyt on lähi suvussa kaksi pientä poikaa toisen sai serkkuni pari kuukautta sitten:) Kiitos oikein paljon ohjeista kakkuun, kuva olisi ollut kiva nähdä mutta voin kuvitella että näytti mahtavalta kiva kun laitoit vähän vinkkiä kuinka paljon niitä vaippoja menee.

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)