tiistai 14. kesäkuuta 2011

kampauksia ja kukkia
Valkoisia lupiineita oletteko ennen nähneet? minä en,löysin tuosta ihan meidän kodin läheltä, nyt on joku valkoinen kausi menossa kukat, huonekalut kaikki pitäisi olla valkoista ja raikasta.
Emmin hiuksiin sain tehdä pitkästä aikaa kampauksia, tässä yksi kiva kesä kampaus.

Ilmat viileni, sisällä ollaan siivoiltu paikkoja viikonlopun synttäreitä varten, silloin vietetään vähän etukäteen Jutan 9. v. synttärijuhlia sukulaisten kanssa. Leipomuksia siis luvassa loppu viikosta:)

Hanna


9 kommenttia :

 1. Kiva kampaus :) Meillä päin on paljonkin valkoisia Lupiineja, ovat ihania maljakossa, mutta kukkapenkissä eivät (Lupiinit kun leviävät kuin kulovalkea ;)

  VastaaPoista
 2. Kaunis ja taidokkaasti tehty kampaus.

  Lupiinit on kauniita, kaikissa väreissä. Meillä lapset leikkivät usein lupiininiityillä häitä; Vetävät kukinnot käteen ja heittävät "riisinä" toistensa ylle.

  VastaaPoista
 3. Katja, kiitos täällä meilläpäin en ole nähnyt valkoisia lupiineja koskaan paitsi nyt löysin, ihania luonnossa mutta ei kukkapenkissä.

  Kikka, kiitos, onpa ihanan hauska hää leikki lapsilla:)

  VastaaPoista
 4. Valkoisia lupiineja olen ennenkin nähnyt, mutta ovat selvästi harvinaisempia kuin lilat ja vaaleanpunaiset.

  Kauniin kampauksen olet tehnyt, itsekin tykkään noita "kiertäviä" lettejä tytöille, varsinkin Airille tehdä. :)

  Kivoja juhlia teille, toivottavasti ilmat lämpenee viikonlopuksi!

  VastaaPoista
 5. Onpa kaunis kampaus:) Mukavia juhlia teille!

  VastaaPoista
 6. Kauniit lupiinit, eikä kyllä ihan heti tule mieleen, että olisin valkoisia nähnyt, mutta näin sellaisia tosi oudon värisiä oranssinpunaisia, olivat myös aikas hienoja, otin kuvankin. Kerrassaan kaunis kampaus, tuollaisia on ihana väkertää.

  VastaaPoista
 7. Kauniita lupiineja. Minä en saa niitä kerätä, mies on kieltäny ku ne on myrkyllisiä..no jotain koiranputkea kannoin tänään ylpeänä kotiin maljakkoon. ;)

  VastaaPoista
 8. Villa Kaarnakallion Emäntä, sinulla siellä on myös monta tyttöjen päätä letitettävänä, kivaa kun antavat tehdä lettejä:)Toivotaan että ilma paranee viikonlopuksi ja saadaa juhlia ulkonakin synttäreitä.

  Syysunelma Heidi, kiitos:)

  Sarppu, Olikohan se valkoinen lupiini mikä oli värjäytynyt jostain syystä:)

  Pieni Lintu, myrkyllisiä tosiaan ovat :/ Koiran putkia minkäkin keräsin pihalle maljakkoon, kesä on kyllä ihanaa aikaa kun voi luonnosta kerätä kukkia mielin määrin:)

  VastaaPoista
 9. Valkoiset lupiinit on kyllä upeita! Kaunis kampaus Emmillä!

  Jäämme odottelemaan synttärikuvia ja -tunnelmia loppuviikosta :).

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)