torstai 9. kesäkuuta 2011

Kiva päivä kotieläintilalla.


Kiva ja helteinen päivä kotieläin tilalla Merikarvialla, joka kesäinen retki ja aina yhtä ihana paikka.
Suosittelen retkeilykohteeksi jos sielläpäin liikutte, majoitus mahdollisuuskin löytyy, mökkejä, asuntovaunu paikkoja ym kurkkaappa linkkiä..Koivuniemenherra

Saatiin kerätä kanamunia kanalasta, kirnuta voita, lypsää lehmää, juoda lehmänmaito kaakaomaljat, ratsastaa hevosella, olla traktori kiertoajelulla, nauttia ihanasta maalaistalon tunnelmasta hajuineen kaikkineen :) Syöttää suloisia eläimiä.

Hanna

6 kommenttia :

 1. Kivalta näyttää paikka,täällä meidänkin lähellä on vastaava,mennään kunhan keli vähän viilenee;)Kovin harvalla lapsella on enää mummolaa maalla,niin onhan se kiva,että näkevät esmes.lehmän muuallakin kuin maitopurkin kyljessä=D Mukavaa loman jatkoa sinne teille!

  VastaaPoista
 2. Kivalta kuulostaa päivänne!

  Täytyisi itsekin mennä tyttöjen kanssa käymään vastaavassa. Aika vähän tosissaan nykyajan lapset näkevät näitä elikoita ihan oikeasti.

  Kivaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Kirsi, juu on se kiva kun on vielä kotieläin pihoja missä lapset näkee maatalon elämää, kovasti tytöt haaveilivat eilisen reissun jälkeen pupuista ja lampaista omassakin pihassa:) Kivoja kesäpäiviä sinnekkin:)

  Villa kaarnakallio,Onhan nuo aika elämyksiä nykyajan lapsille, näkevät mistä sitä maitoa oikeasti tulee ja niitä kananmunia:) aurinkoisia kesä päivä sinnekkin.

  VastaaPoista
 4. Minäkin suosittelen, monen kesänä kävimme, kun pojat olivat pienempiä, nyt ei muutamaan vuoteen ole poikettu. Paljon on toimintaa. Saitte olla siellä oikein aurinkoisessa ja lämpimässä säässä. Ja helteet jatkuvat vielä pari päivää, ihanaa.

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ja touhuja :)! Mekin käytiin aamusta kotieläinpihalla, mutta ei siellä ollut noin monipuolisia touhuja kuin teillä!

  VastaaPoista
 6. Sarppu, tuntuu siltä että toimita siellä vain laajenee vuosi vuodelta, oikein kiva paikka viihdyttiin siellä koko päivä:)

  Johanna, Kiitos, kotieläin pihat on tosi kivoja sekä isojen että pienten lasten kanssa ja itsekin tykkään eläimistä:)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)