perjantai 17. kesäkuuta 2011

Raparperipiirakka vinkki..






















Kanelinen raparperikakku

4-5dl raparperipaloja
100g voita
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 dl maitoa
2 rkl sokeria
1 tl kanelia
 Voitele irtopohja vuoka noin 24 cm halkaisijaltaan.
Vatkaa voi ja sokeri, lisää munat yksitellen ja sekoita sileäksi.
sekoita jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Sekoita maito ja jauheseos taikinaan.
Kaada taikina vuokaan, ripottele raparperipalat, sokeri ja kaneli.
Paista 175c noin tunti unin alimmalla tasolla.

Ohje: Toivekoti ja puutarha lehdestä numero 5/2011

















Neilikka kimpun ostin kauppareissulla ovat reilun kaupan neilikoita, ai että sitten tykkään neilikoista :)


Täällä synttärijuhlien valmistelut jatkuu, oikein kivaa viikonloppua kaikille!

Hanna

2 kommenttia :

  1. Herkulliselta kuulostaa piirakka! Ja neilikka on kyllä tosi kaunis kukka, se on yksi minunkin suosikkikukistani :).

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Johanna,piirakka oli hyvää, tykkään raparperin ja kanelin yhdistelmästä, ai sinunkin suosikki on neilikka, on se vaan kaunis kukka ja kestää maljakossa kauan:) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)