perjantai 22. heinäkuuta 2011

Cupcake talvi malliston ihastelua:)


Kuvat kuperkeikka netti puodin sivuilta, aivan ihastutta cupcake mallisto.
Tämä harmaa haalari ja hanskat voisi kotiutua meidän talveen Heinille.
Mietintä myssyssä nyt vaan oikea koko Heini on nyt 95cm pitkä eli kumpi koko 98 vai 104?? kun en haluaisi että puku olisi liian iso ja hankala lapsen päällä ja meneekö sitten tuo 98 koko talvea jos siihen päädyn kuitenkin tämän hinta luokan haalariin kun satsaa niin ajatuksen on että haalaria pidetään koko talvi muiden talvivaatteiden ohella.

Hanna

6 kommenttia :

 1. Tuo on kyllä ihana haalari! Tahtoisin vielä tuonkin meidän neidille :). Tuo on siitäkin hyvä että olisi käytännöllisempi värinsä puolesta kuin se vaaleanpunainen joka me tilattiin. Jonkin tummemman haalarin kyllä vielä tilaan joka tapauksessa toiseksi haalariksi :).

  VastaaPoista
 2. Johanna,haalari on kyllä ihana, kokoa vielä mietin, tuntuu vaan että mahdanko saada koko haalaria jos mietin liian kauan. Vaaleanpunainen haalari on kyllä niin unelma!! mutta hiukan arka väri onneksi on pesukone mikä pesee ja hyvät tahran poisto aineet:)

  VastaaPoista
 3. Mahtava kysymys, mäkin tahtoisin tietää :). Meidän 2,5v on 94cm, ja ihan samaa pohdin. Joskin itse veikkaisin tuota 104cm:a. Onkohan missään näistä jo mittoja?

  VastaaPoista
 4. Marika, Juu meillä Heini nyt 3,6v eli ikäisekseen aika pieni kokoinen. Mietein kans sitä isompaa kokoa mutta kiva olisi jos jostain löytyisi mittoja:)kertokaa jos joku tietää!!

  VastaaPoista
 5. Keltaisesta Ketusta löytyy muuten näihin haalareihin mitat.
  Itse metsästin kanssa näiden mittoja, tosin takin ja housujen, niitä en valitettavasti löytänyt mistään.
  Oli nimittäin pakko tilata meille jo tuo takki ja housut. Tilasin Pinjalle joka on aikalailla tasan 100cm talveksi 110cm setin, saa nähä hukkuuko neiti siihen. :)

  VastaaPoista
 6. Meeri, kiitos tiedosta pitääkin kurkkia sieltä:)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)