lauantai 2. heinäkuuta 2011

Lämmintä ja ukkosta.

Helteisen lämmin ilma jatkuu, eilen ukkosti aika paljon, sähkötkin oli tunnin verran pois.
Kuvan nappasi mieheni eilen illalla kun oltiin pyörälenkillä, sain uuden pyörän jee!! pitihän sitä heti mennä kokeilemaan, sellaisen oikein mummu pyörän ei vaihteita, leveä satula ja kunnon sarvet jos nyt ei tulisi selkä ja peppu kipeäksi ja voisi tehdä vaikka pidempiäkin pyörälenkkejä:) :) Kuvaa tulossa pyörästä jossain vaiheessa kunhan tästä ehdin kuvia ottamaan. Nyt pitää suunnata pyörän nokka kohti työpaikkaa, tämä päivä töitä sitten kolme vapaata.

Helteistä viikonloppua !!!

Hanna


4 kommenttia :

 1. Osuva otsikko! Kuuluukin taas jyrinä jostain kauempaa.. Kunpa ei tulisi nyt ukkonen tähän päälle, ettei jää juuri aloitettu blogistania kierros heti kesken ;). (en uskalla pitää ukkosella tietokonetta päällä ettei mene rikki).

  VastaaPoista
 2. Niin ja piti vielä laittaa että onnea uudelle pyörälle :).

  VastaaPoista
 3. Meillä ihan tosi painostavaa ja nihkeää, kunnon ukkonen puhdistaisi ja raikastaisi ilman ihanasti!

  Työniloa!

  VastaaPoista
 4. Johanna, juu taas ukkosti tänään täällä meilläpäin aika rajusti, tuntia ennen kun pääsin töistä vettä tuli kuin saavista kaatamalla, selvisin aika kuivana kuitenkin kotiin työmatkaa kun kertyy vaan reilu kilometri, niin äkkiä sen matkan polkasee pyörällä.

  Kikka, kunnon ukkonen sitten taas tuli meille illan suussa ja ilma kyllä raikastui mukavasti, muuten kyllä pelkään ukkosta no nyt on isoja vesi lätäköitä joka puolella ja kasvimaan salaatit ihan kasassa:/

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)