perjantai 19. elokuuta 2011

Lomat lomailtu..Viimeinen lomaviikko ja ensiviikolla töihin, olen niin nauttinut kaikesta tekemisestä kotona, hemmotellut perhettä, tuoreilla leivonnaisilla,ym.herkuilla, tehnyt koululaisille välipalat valmiiksi kun tulevat koulusta, kuskannut harrastuksissa ja kaikkea muuta mukavaa,  Sunnuntaina päästään vielä pienen pojan ristiäisiin ihana lopetus lomalle.
Kuvissa osa leivonnaisista mitä tällä viikolla ollaan herkuteltu :)

Herkullista viikonloppua kaikille!

Hanna

5 kommenttia :

 1. Toivottavasti ovat koululaiset ottaneet ilon irti :) tsemppiä työn aloittamiseen, meillä eka viikko takana ja pää ihan pyörällä, koulukin alkaneet mukavasti paitsi keskimmäinen kaatui pyörällä tänään aikas kuperkeikan ja pahat jäljet...onneksi ei mitään pahempaa. Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Kyllä teidän porukoitten on kelvannut arki aloittaa, kun mamma on pistänyt lellitellen ;)

  Mukavaa viimeistä lomaviikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 3. Ihanat herkut kuvissa! Kiva että olet nauttinut lomasta :). Ja kuulostaa siltä, että perhe myös :).

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Sarppu, taitaa koululaisille valjeta totuus vasta ensiviikolla;)ei vaan, kivasti on koulu aloitus taas alkanut, mukava lukkarit oli tytöillä kun sattui kivasti että menevät samaan aikaan joka päivä kouluun voivat yhdessä kulkea aamuisin:)
  Pojalla oli onnea matkassa pyörän kanssa,onneksi ei sattunut mitään pahempaa, kyllä aina saa pelätä varsinkin kun liikkuvat isommassa porukassa tuolla pyörien kanssa.

  Kikka, Juu mukavaa hemmottelua:)

  Johanna, Juu varsinkin tää viimeinen viikko on ollut erityisen kiva kun on saatu jo jotain rytmiä aamuheräilyihin ja muihin juttuihin, kyllä se ihan mukavaa on kun alkaa taas arjen rutiinit, nyt kerätään voimia vielä ensiviikkoon, mukavaa viikonloppua sinne myös.

  VastaaPoista
 5. Mukavaa kuulla, että loma on sujunut hyvin. Mulla kanssa arki koittaa. Lomailin jo pitkän pätkän kesäkuussa, mutta koko heinäkuun tein 4pv työviikkoa ja tämän viikon olen ollut lomalla. Maanantaina alkaa normaali arki 5pv työviikkoineen. Luulin ennen lomaviikon alkua, että ehtisin tekemään puutarhassa syysjuttuja, mutta en ole tehnyt mitään, ja taitaa olla liian aikaistakin sellaiseen. Mutta ainahan se on kiva lomailla! Seuraava lomaviikko on tiedossa lokakuussa.

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)