torstai 25. elokuuta 2011

Ruskovilla


Ruskovillalta tuli meidän talveen hyväksi havaittu silkkinen kypärämyssy ja luomuvillaiset silkkivuorilla olevat alushanskat. Vauvasta asti olen käyttänyt Heinillä näitä ruskovillan tuotteita ja voin suositella.
Ruskovillan netti kaupassa on aivan mahtavan nopea toimitus tulevat tilauksesta seuraavana päivä jo perille koti postilaatikkoon asti. 
Alushanskoja käytän Heinillä lähinnä toisten hanskojen/kintaiden alla joskus ihan pelkästään vaikka kauppa reissulle autoon kylmillä ilmoilla.
Silkkistä myssyä käytetään pipojen ja hattujen alla, jos lapsi on kova hikoilemaan silkki imee kosteutta itseensä, mutta ei silti tunnu märältä lapsen iholle ja taas kylmällä ilmalla silkki lämmittää lapsen ihoa. Sopii hyvin herkkäihoiselle lapselle ei ärsytä ihoa . Nettikaupasta löytyy vaikka mitä alusvaatteita, luonnonmukaisia pesuaineita ym käykää tutustumassa jos ette vielä ole tutustuneet. ruskovilla kauppa

Hanna4 kommenttia :

 1. Kiitos vinkistä! Täytyykin käydä katsomassa tuolla sivuilla. Onko tuo myssy siis ihan silkkiä? Onko miten lämmin? Eikös noita ole villamyssyjäkin? Onkohan ne millaisia?

  VastaaPoista
 2. Johanna, käy ihmeessä tutustumassa sivuilla. Myssy on luonnonsilkkiä http://www.ruskovilla.fi/Raaka-aineet/Silkki tuolla on kerrottu vielä tarkemmin. Villaisia myssyjä on myös meillä ei ole niistä käyttökokemuksia,ollaan vaan tykätty tuosta silkkisestä myssystä, on niin kivan ohut laittaa pipojen alle.

  VastaaPoista
 3. Minäkin kiitän vinkistä, en tiennytkään heiltä löytyvän nettikauppakin!

  VastaaPoista
 4. Muistin tän sun postauksen näistä kypärämyssyistä, kun pähkäilen meillä kokoa meidän kypärämyssyyn.
  Pinjalla on tosi iso pää ikäisekseen, päänympärys on jotain 53cm ja viime vuonna meillä oli ManyMonths merinovilla kypärämyssy, koossa 1-4,5v ja se on Pinjalle aivan liian pieni tänä talvena, joten uskaltaisikohan tuosta kokeilla tuota 2-4 kokoa, vai kannattaako sovittaa jo seuraavaa kokoa 5-8v. Tuo seuraava koko kuulostaa vain hirmu suurelle. :)

  Tilaan kanssa itse nettikaupasta, koska täällä ei tietääkseni kukaan jälleenmyy enää Ruskovillaa, joten emme pääse paikan päälle sovittamaan. Samalla meinasin tilata tuon villahaalarinkin. Meillä on aivan jäänyt viime vuodelta kaikki villavaatteet pieniksi, merinovillaiset aluslapaset sopivat onneksi vielä, niitä ei sentäs tarvitse uusia. :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)