lauantai 17. syyskuuta 2011

punaiset ne olla pitää:)


Punaiset ne olla pitää saappaiden, Äidin uudet Hai kumisaappaat.
Pitihän niitä käydä vähän testailemassa uusia saappaita.
Saapas valikoimaan on aika paljon nykyään, kokeilin ainakin kymmeniä erillaisia ja erimerkkisiä saappaita, halvempia ja kallimpia, nämä hait tuntuivat jalkaan sopivimmilta.

Mitä enemmän näitä nyt olen pitänyt sitä enemmän nämä tuntuu omilta ja hyviltä jalkaan.Heinillä jalassa Reiman kumisaappaat ja Reiman ulkoilupuku.Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Hanna

4 kommenttia :

 1. Kivan pirteät kumpparit :)
  Reippaan syksyistä viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Juuri tänään katselin kaupassa noita keltaisina, mutta en ehtinyt sovitella. Ovatko enemmän kapeaa kuin leveää lestiltään? Useimmat saappaat kun hölskyvät inhottavasti kapeassa jalassa.

  Ihanat nuo punaisetkin!

  VastaaPoista
 3. Oi, kun herkullisen väriset saappaat! Kyllä sopii syyssäässä noilla tallustaa. :D Nyt näyttää tosiaan olevan saapastarjontaa kaikissa sateenkaaren väreissä.

  VastaaPoista
 4. Allidaalia, Kiitos ei kun metsään tallustamaan:)

  Jassu, keltaisia vähän mietein ensin, mutta kokoja ei enää ollut ja nää punaiset on kyllä kans aikas kivat:) Minun mielestä nää ei ole mitenkään kovin kapeaa mallia vaikka siltä näyttävät, otin koon 38 mikä on norm. minun kenkä koko muutenkin,ja hyvin vielä mahtuu villasukka, tavallisen sukan kanssa jopa hiukan hölskyvät.

  Nirppu, kiitos,kyllä nyt kelpaa tallustaa vaikka isommissa vesilätäköissä:)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina :)