torstai 22. syyskuuta 2011

Ruoka ja leivonta vinkki.



Kebab peruna vuoka hellapoliisin kirjasta.
Olen tehnyt tätä ruokaa muutaman kerran ja on hyvää voin suositella, sienien tilalle pilkoin porkkanaa, kun en muistanut ostaa sieniä, nythän on muutenkin sieni aika, kokeilkaa ihmeessä sieniä.  Kebab lihana käytin korv görans kebab lihaa pakaste altaasta.Klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi.


Mintulla maustettu mustikkapiirakka / ohje hyvä terveys kevyt kokki lehdestä uusin lehti nyt lehti pisteissä.
Lehdessä on paljon hyviä ohjeita nyt kokeilin tätä mustikkapiirakkaa. Minttua kun kasvaat pihalla vaikka kuinka paljon, juuri keräsin eilen nipun sisälle 

Ohje
margariinia 125g
1/2 dl sokeria
1 kananmuna
2 dl täysjyvävehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
1/2 dl kookoshiutaleita
1 tl leivinjauhetta
1/2 tl kanelia
Täyte:
 5 dl mustikoita
2 dl mustikkajogurttia
 250 g rahkaa
1 kananmuna
 3/4 dl sokeria
 2tl hinenonnettua tuoretta minttua

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna ja yhdistä kuivat aineet lisää taikinaan.
Painele taikina piirakkavuokaan.
Kaada mustikat piirakka vuoan pohjalle ja sekoita täytteen ainekset keskenään. Paista 175 c 35 min.
Anna piirakan jäähtyä ennen leikkaamista.

Hanna


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina :)